14.9 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Més de 22 milions d’euros invertits en infraestructures educatives en Gandia

– La Conselleria d’Educació ha creat 5 noves unitats de dos anys als centres públics de Gandia, millorant i dignificant així l’educació pública de la ciutat.

Aquest matí, la regidora de Compromís candidata de Més Gandia a l’Alcaldia, Alícia Izquierdo, la diputada de les Corts Valencianes, Nathalie Torres i la número 2 de Més Gandia i mestra de l’escola pública, Esther Sapena han visitat les obres de remodelació i ampliació de l’IES Ausiàs March, dins el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, la qual ha fet una inversió a la ciutat de més de 22 milions d’euros en infraestructures educatives. Millorant i dignificant així l’educació pública de la ciutat.

Izquierdo ha recordat que gràcies a les polítiques valentes dutes a terme pel Govern del Botànic, a Gandia s’han invertit 22 milions d’euros “per a construir nous centres educatius i millorar les infraestructures de tots els col·legis i instituts públics. A més, en els últims anys s’han creat 5 noves unitats de dos anys als centres públics, augmentant l’oferta educativa de la ciutat. I s’ha consolidat la Xarxa llibres en tots els centres educatius de Gandia, aconseguint així que l’alumnat tinga accés al material de forma gratuïta i conscienciant als més menuts de la necessitat de cuidar el material i reciclar-lo”.

A més, la diputada a les Corts de la Safor ha explicat que durant aquest any el Pla Edificant invertirà 425 milions d’euros, concretament es duran a terme 300 actuacions, es crearan 12.000 llocs de treball directes i s’obriran 31 nous centres educatius valencians. “En matèria educativa i social, gràcies a les polítiques educatives dutes a terme pel Botànic, 145.000 xiquets i xiquetes s’estan beneficiant de les beques del menjador, que ajuden econòmicament a les famílies més necessitades”.

Per últim, la número 2 de la candidatura Més Gandia, Esther Sapena ha agraït la tasca i treball del professorat i l’equip no docent que s’han adaptat als canvis i les millores educatives que s’han dut a terme en aquests últims anys per part de la conselleria: “Des de les escoles públiques, hem treballat de valent perquè la xarxa llibres siga una realitat i que cada any, més xiquets i xiquetes es beneficien de tindre accés a aquest material i fem una llavor educativa perquè aprenguen la necessitat de cuidar els llibres.” Ha detallat com a exemple, Esther Sapena.

Articles relacionats