19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Imminent inici de les obres de la CV-670 entre Piles i Oliva

El passat dimecres es va dur a terme una reunió a l’Ajuntament de Piles, on van assistir l’alcalde David Morant i el cap de policia local de Piles amb l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, el regidor d’Agricultura d’Oliva, Miquel Domenech i el president de la comunitat de regants Riu d’Alcoi, per a tractar l’impacte de les actuacions previstes sobre la carretera que connecta els dos municipis, Piles i Oliva, la CV-670, coneguda com la carretera de les platges del sud de la Safor o Natzaret-Oliva.

A més, vam rebre la visita de Dolors Gimeno, diputada de mobilitat sostenible, per veure les actuacions que es realitzaran a la construcció de la nova carretera i del carril bici.

Es preveu que l’inici de les obres d’ampliació i millora de la carretera CV-670 que connecta Piles i Oliva siga imminent, en aquest mes de març.

Les obres s’han adjudicat amb un import de 2.169.948,54 euros a l’empresa Pavasal i tindran una duració de 7 mesos.

El Camí vell de Piles (Camí del Clotal) estarà oberta en sentit únic direcció a Oliva i el tram de Camí de Piles fins a l’encreuament a Camí Terranova estarà obert en ambdues direccions.

Articles relacionats