20 C
Gandia
Dimarts, 17 maig, 2022

Mavi Pérez guanya el V Concurs Amateur de Pebrera Farcida d’Oliva

Mavi Pérez Jordá ha estat la guanyadora del V Concurs Amateur de “Pebrera Farcida”, celebrat este dissabte al Mercat Municipal d’Oliva, on també s’ha celebrat el Taller Junior de Coques que ha realitzat Pepe Cotaina i Javier Blasco. La guanyadora ha rebut el diploma acreditatiu i la medalla de mans de la regidora de Turisme, Mireia Morera, i el president del jurat, Paco Oltra “Soqueta”, un bo de 100 euros per canviar amb productes del Mercat Municipal oferit per l’associació de venedors, més dues entrades combinades de l’Oceanogràfic i Museu de les Ciències de València, oferides pel Departament de Turisme. 
El segon premi ha sigut per a la cassola cuinada per Chelo Cañamás Pérez, qui també ha rebut el seu diploma acreditatiu i medalla de la mà de la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor. A més, el president de l’Associació del Mercat, Manuel Navalón, li ha fet lliurament d’un lot de productes del Mercat i dues entrades per a l’Oceanogràfic, també oferides per Turisme.
El jurat ha estat integrat pel president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva Gastroliva, Paco Oltra “Soqueta”; Maria Morant, fallera major d’Oliva; María Tomás, presidenta de l’Associació de Boixets i Artesans del Fil: Nela García, de “Cuinem junt@s en la meua cuina”, i Juan Bonilla, cap de sala del restaurant d’Oliva Nova.

pebrera farcida oliva 2

Taller de coques

Paral·lelament, s’ha celebrat el Taller Junior de Coques per tercer any consecutiu amb Pepe Cotaina i Javier Blasco. En aquest certamen han participat més de 80 xiquets que han elaborat les seues pròpies coques amb productes de proximitat del mercat. 
A més, enguany i com a novetat s’ha realitzat també un concurs de dibuix sobre les coques que han realitzat els mateixos participants del taller. Els guanyadors han sigut Elena Sanchis Salines, Lola Server Martínez i Oscar Martínez Martínez. Els premis han consistit en un sac de farina per a rebosteria oferit pel Molí de Picó per als tres més un kit de rebosteria infantil per a la guanyadora.
Mireia Morera, regidora de Turisme, ha agraït la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, de la regidoria d’Educació i de la Diputació de València en l’organització d’aquest concurs, així com dels participants. 

Articles relacionats