30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

L’atelier Antonio Faus mostra el seu procés creatiu al Palau Ducal

antonio faus

Antonio Faus ha inaugurat este divendres l’exposició “Art de la Creació”, al Palau Ducal, amb presència de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant.  La mostra romandrà oberta al públic fins al dia 2 de novembre i en ella Faus dóna a conéixer el procés de creació tradicional de la moda i com aquest conegut taller materialitza sobre idees un projecte final.

L’exposició consta de dues parts: D’una banda s’aborda el procés creatiu previ a la confecció, el treball que realitza un atelier tradicional abans de donar forma a la peça, destacant la rellevància dels esbossos o dels aparells clàssics de sastreria, dels quals hi haurà una mostra a la sala. Tampoc falten els “Toiles”, prototips dels vestits realitzats amb una tela de cotó, perquè els clients vegen com serà el resultat final.

️La segona part de la mostra consta de peces finalitzades, totes elles por FAUS Atelier. Algunes procedeixen de col·leccions privades i han estat cedides per a l’ocasió, mentre que altres pertanyia al repertori de l’atelier d’Antonio Faus, amb un total de 30 vestits.

Antonio Faus, director creatiu de Faus Atelier, mostra tots els elements i utensilis que intervenen en la producció artesanal de peces de vestir, el treball que realitza un atelier tradicional abans de donar forma a la peça, destacant la rellevància dels esbossos o dels aparells clàssics de sastreria, dels que hi ha una mostra a la sala. Tampoc falten els “toiles”, prototips dels vestits realitzats en una tela de cotó, perquè els clients puguen vore com serà el resultat final, y que acaben rebutjant-se després.
La segona part de la mostra consta de peces finalitzades per Faus Atelier. Algunes procedeixen de col·leccions privades i han estat cedides per a l’ocasió, mentre que altres pertanyen al repertori de l’atelier d’Antonio Faus, amb un total de 30 vestits.
Antonio Faus, de 27 anys, compta amb una gran experiència en la moda, per damunt de tot en la confecció artesanal i amb materials d’alta qualitat. Es va formar a Madrid, en el Instituto Europeo di Design, on després d’acabar els estudis treballà amb firmes com Juanjo Oliva, Moisés Nieto y Delpozo. En tornar de Madrid decideix obrir el seu propi Atelier en Gandia en 2015, al carrer Magistrado Catalá.
Esta no és la primera exposició que realitza Faus Atelier. En febrer del 2017 mostrà les seues creacions en la sala Blackstar.Studio de Gandia. També ha presentat col·leccions en diferents ciutats d’Espanya. En maig de 2017 va formar part de l’elenc de Granada Alta Cultura, on va donar a conèixer la seua col·lecció Mariela. A més a més fa tan sols uns mesos fou un dels artistes escollits per a participar en la Passarel·la de les Arts, en la Beneficència de València. Foren diversos dies de presentacions on la col·lecció Cecilia que portà Faus va rebre molt bona acollida.

Articles relacionats