10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Mascarell retreu al PP de Gandia per les critiques abocades de la gestió turística

– Mascarell lamenta “que el PP aprofite el Dia Mundial del Turisme per a parlar malament de Gandia”

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha volgut lamentar l’oportunitat de les crítiques del grup municipal popular del PP a la política turística del Govern del Serpis, “que aprofita el Dia Mundial del Turisme per a parlar malament de Gandia.

Una efemèride que fem servir des del sector per a seguir fent esforços per a posicionar-nos”. I és que l’edil de Turisme ha assegurat que, al contrari del que diu el PP, la temporada turística a Gandia no ha finalitzat: “Som de les primeres platges a obrir, al mes de març i de les últimes en tancar, el 15 d’octubre. Per tant, ja tindrem temps de fer balanç de les bones dades d’ocupació, etc., que el sector ens està passant”.

Mascarell ha desmentit també la falta de conjunció turisme-esport, ja que per al Govern local és una prioritat com demostra l’arribada de la Volta Ciclista, proves consolidades com la 10 K o moltes activitats esportives contemplades dins la programació ambiciosa del departament, juntament les culturals.

“Mentre el PP critica la inacció, nosaltres aquest cap de setmana hem organitzat rutes i visites guiades, hem estat presents a la Fira de les comarques de València, a la fira Alacant Gastronòmica amb la marca “Tasta Gandia” i un showcooking a càrrec del xef prestigiós Chema Soler o anirem a la fira de Bilbao el cap de setmana vinent…”

Finalment, el responsable de Turisme ha posat com a exemple l’aprovació a la Junta de Govern Local de hui dilluns d’un projecte ambiciós per a la Platja: La segona fase de la remodelació de la calçada del Passeig Marítim pressupostada en 1,7 milions d’euros.

Articles relacionats