11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Maria Guzmán, del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, guanya el Cross Ciutat de Xàtiva

Diversos atletes del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van competir diumenge passat al Cross Ciutat de Xàtiva. D’una banda, era l’última prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través, i també va atorgar els títols autonòmics en edat escolar, individuals i per equips, dins dels 37 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Maria Guzmán va ser la primera en categoria absoluta, amb un temps de 21:25 en la distància de 5.790 metres. Per la seua banda, Xavier Martínez va ser bronze en la categoria infantil (U14) masculina. També van competir les infantils Alba Soler i Olga Moratal, i les cadets Neus Sansaloni, Alicia Crespo, Carla Miralles i Nerea Fernández.

Andrea Abad no va córrer a Xàtiva però cal recordar que ja es va proclamar campiona autonòmica de la categoria promesa (U23) en la jornada anterior, a Ontinyent, que li va donar el passaport per al Campionat d’Espanya, a celebrar a Càceres el proper 10 de març. Una setmana abans, diumenge 3 de març, Abad competirà a Castelló en el Campionat d’Espanya de Cross Universitari, amb la Universitat de València.

Articles relacionats