17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Biblioteques Gandia incorpora in servei d’atenció mitjançant l’aplicació WhatsApp

Biblioteques de Gandia ha incorporat un nou servei, l’atenció al lector a través de WhatsApp, mitjançant el qual es podran enviar consultes, suggeriments, propostes, i peticions a qualsevol de les biblioteques utilitzant aquesta  aplicació.

L’objectiu serà respondre de forma immediata o de la forma més ràpida possible a qualsevol persona que necessite realitzar qualsevol consulta relacionada amb el servei que presten a les Biblioteques de Gandia.

El número dedicat a aquest servei es: 678  837  402.  Per poder fer arribar una consulta s’ha de guardar el número de telèfon a l’agenda del dispositiu mòbil primer. Després, ja es poden realitzar les consultes.

Aquest número de telèfon només atendrà consultes realitzades a través de l’aplicació Whatssapp. Per fer consultes via telèfon, cal usar els números fixes de qualsevol biblioteca (disponibles a la nostra web: www.imabgandia.es)

De forma habitual el servei serà de 10 a 21 h, coincidint amb l’horari d’obertura al públic de la Biblioteca Central.
En horaris especials, com ara estiu, adapten el servei a l’horari especial. Es poden consultar els horaris especials a la nostre web: www.imabgandia.es.

Articles relacionats