13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Mar Morant, del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, competeix diumenge al Campionat d’Espanya Absolut de Llançaments Llargs

Els atletes federats del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport competeixen este cap de setmana en diversos fronts. La discòbola Mar Morant, que entrena Pepe Clavier, lluitarà per pujar al podi en la prova de disc d’1 kg, en categoria absoluta, en el IX Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs, que es disputa a Jaén. L’esdeveniment reunirà a especialistes de disc, martell i javelina, en total uns 58 participants, dels quals set valencians.

El Centre Esportiu Gallur, a Madrid, acull el XLVI Campionat d’Espanya Júnior (U20) en Pista Coberta, on estaran Bernat Pérez, pupil de David Melo, en els 60 metres llisos; Mar Rodríguez, que entrena Yolanda Belda, en els 60 metres tanques; Maria Pérez, que dirigeix Samuel Mascarell, en perxa, i Iván Duarte, entrenat per Iván Martínez, en llargada. El campionat es disputa en tres jornades, dissabte (matí i vesprada) i diumenge al matí, i comptarà amb 600 atletes, dels quals 73 procedeixen de la Comunitat Valenciana.

I al pavelló Lluís Puig de València se celebren els autonòmics corresponents a les categories cadet (U16) i juvenil (U18), on hi ha inscrits 28 i 25 atletes “groguets”, respectivament. A més, Andrea Abad, recent guanyadora del circuit autonòmic de cross en categoria promesa (U23) amb el CA Safor, competeix este diumenge a Castelló en el Campionat d’Espanya Universitari de Camp a Través, representant a la Universitat de València.

Articles relacionats