9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

‘Manel’, ‘El Diluvi’ i ‘M Clan’ actuaran al ‘Marquesa Concerts Vol. II’

• Les actuacions es desenvoluparan als Jardins de la Casa de Cultura els dies 11 i 25 de setembre i el 23 d’octubre, respectivament, amb totes les mesures de seguretat.

• Nahuel González, regidor de Cultura: “La música i la cultura són necessaris perquè beneficia les nostres emocions i la nostra salut, i ajuda a un col·lectiu professional afectat per la pandèmia”.

• Eudald González, director de la Casa de la Marquesa: “Hem volgut aprofitar l’entorn natural del Jardí de la Marquesa i l’actitud i la voluntat de la gent per a gaudir de la música en directe”.

 El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director de la Casa de la Marquesa i programador musical de l’Ajuntament de Gandia, Eudald González, han presentat aquest matí als jardins de la Casa de Cultura el ‘Marquesa Concerts Volum II’, una iniciativa impulsada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia que se celebrarà amb totes les mesures de seguretat anti-Covid a aquest espai els dies 11 i 25 de setembre i el 23 d’octubre amb les actuacions de grups musicals de primer nivell al territori valencià com són Manel, El Diluvi i M Clan, respectivament, les quals es van ser ajornades l’any passat a causa de la pandèmia.

Aquesta edició del ‘Marquesa Concerts’, el cartell del qual és obra de German Enguix (Gerengo Design), completa la primera part d’aquest esdeveniment que es va encetar a juny i pren el relleu del Poilsònic en un “exercici públic de valentia per part de l’Ajuntament de Gandia en apostar per la cultura segura i els seus diversos àmbits en un context complicat de pandèmia”, ha destacat el regidor, qui ha assenyalat que la ciutadania demostra compromís per la música en directe i pels esdeveniments culturals públics, així com responsabilitat pel compliment de les mesures sanitàries.

Per concloure la seua intervenció, el responsable de Cultura ha reivindicat que “la música i la cultura en aquestes èpoques són més que necessaris perquè beneficia les nostres emocions i la nostra salut, i ajuda a un col·lectiu professional afectat per la pandèmia” i ha convidat a la ciutadania a adquirir com més aviat millor les entrades perquè s’esgoten de pressa, fet que ho demostra l’experiència prèvia del Polisònic i la gran demanda musical per part de la nostra societat.

Finalment, el director musical de la Casa de la Marquesa ha remarcat l’atractiu extraordinari i inesperat (per les dates de celebració) d’aquest esdeveniment musical: “Hem volgut aprofitar l’entorn natural del Jardí de la Marquesa i l’actitud i la voluntat de la gent per a gaudir de la música en directe”.

La programació del ‘Marquesa Concerts Vol. II’ és la següent:

Setembre

• Dissabte 11: ‘Manel’, grup de referència de la nostra llengua, conegut internacionalment i cap de cartell a diferents festivals importants celebrats a tot l’Estat.

• Dissabte 25: ‘El Diluvi’, grup referent de la música en valencià que té una un nexe especial amb la ciutat de Gandia perquè els darrers mesos els artistes membres han compost la cançó ‘Tot amor falla’ en homenatge a Ausiàs March.

Octubre

• Dissabte 23: ‘M Clan’: agrupació referent durant molts anys que han interpretat himnes de la nostra vida i que tacaran aquesta edició del “Marquesa Concerts”.

Els concerts tindran lloc a les 21.30 h per afavorir el comerç local i adaptar-se al marc normatiu de la COVID i les entrades es podran adquirir a partir de demà a les 9 hores a instanticket.es/culturagandia al preu de 18 euros (15 € amb Carnet Jove o de Pensionista) en el concert de ‘Manel’, de 10 € (8 €) en el cas de ‘El Diluvi’ i de 15 € (12 €) al de M Clan.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats