22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La Comunitat Valenciana supera el 70% de la població major de 12 anys amb la pauta completa de vacunació

– Barceló: “Hem complit ja amb l’objectiu que ens marquem per a final d’agost, però encara queda molt camí i hem de continuar”

La Comunitat Valenciana ha superat el 70% de la població major de 12 anys amb la pauta completa de vacunació contra el coronavirus. En total són 3.157.087 persones les que compten amb la immunització completa, el 70,34% de la població a vacunar.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha apuntat que “hem complit ja amb l’objectiu que ens marquem per a final del mes d’agost, però encara queda molt camí i hem de continuar”. En aquesta línia, ha insistit que “la vacuna és la millor arma, i la seua eficàcia està més que demostrada, per la qual cosa l’objectiu continua sent que la major part de la població estiga protegida contra el virus”.

D’altra banda, des de l’última actualització, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 1.290 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de prova d’antígens, que situen la xifra total de positius en 491.268 persones.

A més, s’han registrat 1.984 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 15.910 casos actius, la qual cosa suposa un 3,16% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 529 persones ingressades, 87 d’elles en l’UCI.

Malauradament s’han registrat 12 defuncions (tots ells en els últims 7 dies), per la qual cosa el total de decessos des de l’inici de la pandèmia se situa en 7.605.

Articles relacionats