21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Malgrat l’aparició de la pluja, la XXIII Cursa a Peu Ròtova 2022 vas ser tot un èxit

El dia onze de desembre es va celebrar la “XXIII Cursa a Peu a Ròtova”, una carrera ideal amb una distància 10 K i amb un desnivell no excessivament pronunciat, però amb un paratge espectacular que fa molt amena la prova.

A les 10.00 hores, sobre una distància de 10.000 metres, arrancava la prova absoluta en la qual prop de 500 participants van prendre l’eixida. En un matí plujós complique el transcurs de la cursa.

El recorregut de la carrera, va anar dos voltes per aquesta bonica població de Ròtova i els seus espectaculars paratges. La primera volta amb recorregut de 1.500 metres aproximadament, una segona amb una mica més de 8.500 metres.

La primera volta va transcórrer pel nucli urbà on es va poder el “Palau dels Comtes” l’església i la “Plaça Major”. La segona volta ens encamina per un camí envoltat de tarongers fins a arribar a la pineda del “Convent de Sant Jeroni” on es va gaudir dels seus encants i endinsar-nos en els interiors. En eixir del convent es va córrer pels voltants de la ribera del riu Vernissa i es va gaudir de les seues vistes, i continuem pels carrers del municipi que ens va encaminar a l’arc de meta.

La carrera ens va regalar una estampa molt bonica, en entrar els dos primers classificats junts i agafats de la mà mostrant el bon ambient que envolta al runningVictor Alonso del VICKY FOODS ATHLETICS i Mark Tanner del C. c. CAMALLAES van completar els 10 quilòmetres amb un temps de 33:32 ja en tercera posició Alex Castelló del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ entrava a pocs segons.

En la categoria femenina la vencedora va ser la triatleta Cristina Rosellò del C.A. PUBLIDOM amb un temps de 39:52, en segon lloc Marta Carbò del C.A. CAMALLAES i en tercera posició Irene Llario del G.E. LA CARENA.

La pròxima prova del Circuit serà la “XX Cursa Popular Penya el Real de Gandia”, que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre sobre una distància de 8.000 metres. Les inscripcions per a aquesta carrera ja estan oberta en la web; http://www.crono4sports.es

Articles relacionats