18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El CV Arenas de Gandia fa ple de victòries

Cap de setmana amb un ple de victòries del Club de Voleibol Arenas que encarava l’inici de la segona part de la competició després de la desil·lusió de l’última jornada de la primera fase.

Els infantils van visitar Paterna amb la intenció de no fallar i amb la il·lusió de lluitar pel primer lloc del grup de descens que dona opció a la final autonòmica. Les jugadores del Grau van mostrar un gran nivell de joc i es van emportar el partit amb un còmode 3-0 en el qual les 12 jugadores van tindre oportunitats de desenvolupar el seu joc.

Immediatament després l’expedició es va desplaçar a Quart de Poblet, on el cadet format per jugadores cadets i infantils es va enfrontar al CV Quart. Les jugadores del Dc. Hotels van mostrar un gran nivell de joc i també es van emportar el partit per 3-0. Aquesta victòria té gran importància en tindre l’equip de categoria cadet com primer objectiu la consolidació de la categoria.

A la vesprada i en el gimnàs del Veles e Vents, el juvenil va rebre a l’equip valencià d’Altamira. El quadre local es va mostrar novament molt superior i es va emportar el partit per un còmode 3-0 que el manté segon en la taula després de 10 jornades.

Destacar que aquesta setmana es van fer públiques les llistes de les seleccions provincials en les quals hi ha 2 jugadores infantils de primer any (Megan Gonzalez i Maria Marti) i una de segon any (Claudia Ferrer) més Aitana Almela com a suplent.

Articles relacionats