26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Gandia participa en la IBTM World com a destinació congressual

Del 29 de novembre fins a l’1 de desembre, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, a través de Gandia Convention Bureau, va acudir a la IBTM World. Es tracta de la fira més important de turisme MICE (congressos, reunions, incentius i esdeveniments) i Gandia, a través de la seua participació, tenia l’objectiu de captar mercat, especialment en l’àmbit europeu.

La IBTM World és considerada com la fira internacional més rellevant del turisme MICE enfocada als professionals del sector amb la presència de 52 països i més de 2.000 expositors. Gandia Convention Bureau va disposar d’un estand propi dins de l’espai de Valencia Region de Turisme Comunitat Valenciana. Al llarg dels tres dies, el personal tècnic del Gandia Convention Bureau va mantenir unes 20 reunions amb representants d’empreses del sector per a iniciar converses sobre futures candidatures de la ciutat com a seu de congressos, reunions i esdeveniments.

Es va aprofitar també al llarg de la fira per a generar nous contactes i suscitar un interés de Gandia com a destinació elegida per a celebrar activitats d’aquesta temàtica. Però més enllà d’oferir les infraestructures congressuals de les quals disposa la ciutat, es va aprofitar també per a parlar i donar a conéixer l’oferta d’allotjament, restauració i serveis que complementen les necessitats dels congressos. D’aquesta manera, Gandia Convention Bureau va participar en la IBTM convençut del potencial de la ciutat per a acollir congressos i esdeveniments dins d’un segment molt competitiu i de gran impacte econòmic.

Articles relacionats