19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Destacada actuació dels ciclistes de la Safor en la prova de Ciclocròs de Castelló de la Ribera

Bon cap de setmana per als ciclistes de la comarca de la Safor en el campionat autonòmic de ciclocròs i en l’última prova de la Copa Valenciana de l’especialitat celebrada en Ennova i Castelló de la Ribera respectivament.

En la jornada del dissabte es va saldar amb els triomfs autonòmics de Carla Bañuls en infantil femení i d’Alex Moreno en la categoria de principiants mentre que Lídia Llacer Fraile va ser bronze en la categoria de sub 23 i Aitana Calabuig amb el mateix metall en cadets.

En la clausura de la Copa Valenciana de ciclocròs celebrada en la jornada dominical a Castelló de la Ribera va aparéixer finalment l’anhelat fang que va fer de les delícies dels quasi 400 participants.

Una jornada per a emmarcar on els corredors de la comarca van estar a un gran nivell amb diversos triomfs com el de Carla BañulsAlejandro Segui i Alex Moreno

No obstant això el juvenil Jordi Fournies i la sub 23 Lídia Llacer Fraile es van proclamar campions d’aquesta primera edició de la Copa després de l’octava i última prova on van acabar quart i tercera respectivament.

En altres classificacions, Cristian Vercher acabe sisé mentre que Nasio Grau va finalitzar en el lloc 29 en principiants. Seguí guanyaria en alevins mentre que Andreu Sansaloni acabaria en el lloc tretzé en la categoria d’aleví masculí. La categoria infantil es va saldar amb el sisé lloc de Sergi Margarit i la cinquena plaça de xiques d’Irene Flores.

Entre els majors, Iván Gomar acabe tercer absolut i segon en Sub23 mentre que Joan Fraile Llacer seria cinqué i tercer sub 23 i Marc Mestre 12.

En La categoria juvenil es va saldar amb el tretzé lloc de Jairo Jaén mentre que en cadets, Xavi Mestre seria cinqué en un gran cap de setmana, amb Aitor Arlandis 22 i Marc Iborra 24. Les dones en categoria cadet van acabar amb Aitana Calabuig en tercera posició i Laia Canet cinquena.

Després d’aquestes dues últimes proves resten per al pròxim cap de setmana les dues últimes de Copa d’Espanya en Xativa i València on es jugaran també els títols de la Copa Valenciana en la categoria d’escoles.

Articles relacionats