21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Magnifics resultats de Miquel Faus en Almeria i Lidia Llacer en Fuenlabrada

 

El ciclista de Palma de Gandia Miquel Faus,  finalitza  dècim en la primera prova de la Copa del Món de Gravel, que es va disputar a la ciutat d’Almeria de Béjar sobre un circuit de 97 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell.

Faus es va lluitar amb els millors, en una carrera on el gran protagonista va ser el murcià Alejandro Valverde que va atropellar a tots els seus rivals com era d’esperar malgrat els seus 42 anys.

No obstant això el de Palma va realitzar un gran paper al costat del seu company José María Sánchez que acabe nové. La graella era de vertader luxe amb alguns corredors professionals de carretera a més d’alguns exprofessionals.

Després d’aquesta bona actuació l’equip Scott Calabandida se centrarà també en el Gravel on té moltes coses a dir. Sens dubte aquesta especialitat està arrancant amb molt d’èxit i amb la presència de Valverde donarà un nou impuls.

Lidia Llacer guanya a Fuenlabrada

D’altra banda, la vallera Lídia Llacer Fraile va véncer en el Trofeu Femení de Fuenlabrada (Madrid) celebrada aquest passat diumenge en totes les categories des de cadets a veteranes.

Llacer va véncer a l’esprint on es trobaven les 20 participants. La vallera va guanyar al passar a la ciclista local, Isabel Tejedor, per un metre.

Articles relacionats