23.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

La Falla Plaça Prado ja compta amb els artistes fallers Erik Martínez i Joan Martí per a les falles de 2024

– Erik Martínez torna a casa, en aquest cas, per ferla falla major i  Joan Martí serà l’artista infantil

El president de la Falla Plaça Prado anuncià en assemblea el passat divendres i per xarxes socials els que seran els artistes per a l’any 2024.

L’artista major de la Falla Plaça Prado és un vell conegut de la comissió i un jove talent com a artista faller, Erik Martínez, serà la primera vegada que plantarà la falla gran a la Plaça Prado i ho fa amb tota la il·lusió per dur a terme un projecte ambiciós en el qual, com sempre, competir a la secció especial de Gandia.

Erik ja ha guanyat primers premis d’especial a la nostra ciutat amb les falles infantils de 2011 a 2014 i 2016 en la Falla Plaça Prado. Fora de la nostra ciutat també té una gran llista de premis, havent rebut entre altres el primer premi a la secció especial de Cullera l’any 2018 i a Sagunt també en secció especial en 2019, 2022 i 2023.

Des de la Falla Plaça Prado han agraït “la seua predisposició, ganes i il·lusió que està posant en el projecte. I per descomptat el repte de tornar a competir en la màxima secció de les falles de Gandia”.

D’altra banda, es va comunicar que Joan Martí serà l’artista infantil de la Falla Plaça Prado, un artista carregat d’experiència i que torna a competir a la secció especial de la ciutat de Gandia.

La trajectòria de Joan Martí és sinònim de qualitat. És ja un conegut de Gandia , ja que a principi dels anys 2000 ja va plantar a la secció especial de Gandia. És un habitual de la secció especial de Cullera on ha guanyat en reiterades ocasions el primer premi.

Des de la comissió han assenyalat que “que sols poden expressar l’agraïment i satisfacció de comptar amb ell per fer la falla i portar la felicitat als més menuts en les falles de 2024”.

Articles relacionats