21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Guillem Morant Peiró nou president de la Falla Plaça Prado de Gandia

– Guillem Morant Peiró serà president de la Falla Plaça Prado per als pròxims dos anys

El passat divendres 21 d’abril en la Falla Plaça Prado se celebrava l’assemblea convocada per l’elecció de presidents. Següent la candidatura de Guillem Morant l’única presentada i amb el suport de tota la comissió va quedar elegit com a president de la Falla Plaça Prado per als anys 2024-2025.

Faller en actiu des de 2009, durant la seua trajectòria ha ostentat diversos càrrecs de rellevància dins de la comissió, entre altres, delegat de Festes, ha sigut component de l’executiva de la falla des de 2013 fins a l’actualitat, treballant sempre de valent per la comissió.

Guillem en les seues primeres declaracions, afirmava que iniciava aquesta etapa amb moltes ganes de treballar per la falla i animant a tots els fallers a seguir com fins ara, següent part activa de la festa.

Tal com marquen els estatuts, el primer càrrec a nomenar va ser el secretari, Juan Martí Fuster, que l’acompanyarà en aquest camí junt amb altres persones de confiança, també va nomenar al delegat de Festes, David Gómez Porcel i a Raquel Díaz Camarena com a tresorera. En les pròximes setmanes s’anunciarà a la resta de l’equip.

Articles relacionats