16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Lydia Morant: “El PP tiraria al fem més de 7 milions d’euros amb la seua negativa al pavelló Gandia Arena”

 

• La regidora d’Esports, en referència a l’anunci del PP de Gandia d’eliminar aquest projecte, afirma que és fruit del capritx de Moragues i que suposarà una falta de credibilitat i serietat davant les administracions

La regidora d’Esports a l’Ajuntament de Gandia i membre de la candidatura socialista, Lydia Morant, ha valorat  l’anunci efectuat pel Partit Popular en boca del número 3 de la candidatura del PP de Gandia, Ximo Mas, qui ha expressat la seua intenció d’eliminar el projecte del pavelló Gandia Arena.

“El PP de Moragues està disposat a tirar al fem prop de sis milions d’euros que ja ens han assignat la Generalitat Valenciana i la Diputació de València”, ha declarat Morant, qui ha recordat que la Generalitat ja té pressupostats 3,2 milions d’euros per a aquest projecte, mentre que l’ens provincial ha compromés 1,3 milions d’euros i l’Ajuntament de Gandia 2,7 milions d’euros.

L’edil socialista també considera que aquesta acció és “fruit d’un capritx del candidat a l’alcaldia Juan Carlos Moragues i del PP”, que suposarà “transmetre a les administracions falta de credibilitat i serietat”. Per això, Lydia Morant s’ha preguntat: “Amb quina cara demanaran més recursos, mentre retornen els ja donats?”.

Sobre el pavelló Gandia Arena, Morant ha afirmat que és una instal·lació necessària que ha suposat prop de tres anys de treball administratiu i col·laboració entre l’Ajuntament de Gandia, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i la Universitat Politècnica de València. “D’aquesta manera, rebutjar el projecte implicarà que els usuaris i clubs esportius gandians hagen d’esperar anys fins que puguen gaudir d’aquestes instal·lacions”, ha advertit.

La responsable d’Esports també ha mostrat la contradicció que suposa que “d’una banda, els populars parlen de dinamitzar la platja i el turisme atraient esdeveniments de gran format, mentre que, per una altra, volen paralitzar aquest pavelló i construir un de menors dimensions que no servirà”.

Articles relacionats