16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

L’Escola de Música Emergents torna a arrancar a la ciutat de Gandia

• Emergents tornarà a obrir les seues portes del 3 al 13 de juliol a la ciutat de Gandia.

• Un projecte eclèctic i multidisciplinària que porta la diversitat musical per bandera en el que enguany participaran membres de formacions com Ciudad Jara, Auxili, Maluks, ZOO…

• Un curs dirigit a joves instrumentistes entre d’edats compreses entre els 11 i els 25 anys.

Ho ha anunciat, el regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat del president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell; de Zabalo Borràs, Cap d’estudis de l’Escola de Música Grau de Gandia; Fèlix Cortés, coordinador de l’Escola Emergents/baixista d’Auxili i Ana Rajadel, coordinadora i responsable de premsa d’Escola Emergents.

Un curs musical diferent per a retrobar-se en temporada d’estiu amb l’instrument propi i la música, una experiència transformadora on les i els joves tindran l’oportunitat d’interpretar, crear, improvisar i inclús compartir escenari amb artistes de renom de l’escena musical valenciana.

Del 3 al 13 de juliol a l’escola de música “districte marítim” del Grau de Gandia, els i les alumnes treballaran amb l’equip docent de l’escola tota classe d’estils, diferents formacions i composicions que els donaran una visió molt més amplia de l’espectre musical i que els ajudarà a trobar el seu lloc a la música.

Després de les exitoses edicions a Xàtiva i Gandia, l’Escola Emergents reprén la seua activitat al Grau de Gandia i enguany ens torna a presentar un equip docent de gran qualitat, amb professionals d’un bagatge i pedagogia contrastada i experiència en formacions d’alt nivell. Durant el curs l’alumnat treballarà en diferents tipus de nivells, tot açò amb peces i composicions musicals arranjades per a l’ocasió. L’alumnat complementarà la seua formació amb tallers, masterclass, jam sessions i interpretacions en directe davant de públic.

El dia 13 de juliol se celebrarà el concert final d’Emergents on els alumnes interpretaran amb la Gran Banda Emergents les composicions que han anat treballant durant el curs. Un repertori potent, on sonaran algunes peces dels grups del moment de l’escena valenciana per bastir una gran festa final on els i les alumnes estaran acompanyades per membres d’agrupacions valencianes consolidades com Ciudad Jara, Auxili, Maluks, ZOO o artistes incipients com Titana.

Molt més que un curs d’estiu

Emergents tracta de ser una experiència integral on els i les joves puguen gaudir i tastar tots els vessants possibles de la música. Un aprenentatge eclèctic i multidisciplinari per decidir el seu paper en ella. Sempre des d’una visió col·lectiva i cooperativa, l’escola pretén donar les eines que els ajuden a trobar i construir el seu discurs propi, experimentant amb l’instrument i descobrint registres inexplorats.

Una comunió entre música i intèrpret, on l’alumnat aprendrà, gaudirà i es divertirà a parts iguals.

Preu del curs: 220 euros inscripció general i 180 euros per estudiants de l’Escola de Música “districte marítim” del Grau de Gandia.

Inscripcions obertes a: www.escolaemergents.com

Articles relacionats