16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

La vallera Lídia Llacer Fraile obté la tercera posició en el Gran Premi Femení de Ciclisme d’Aiacor

Una professora d’autoescola Julia Mir Selma es va proclamar vencedora absoluta del primer Gran Premi Femení de Ciclisme d’Aiacor, segona prova puntuable del Challenge Autonòmic disputada aquest diumenge passat.

Selma de 26 anys i segona temporada en el món del ciclisme va derrotar sense pal·liatius a totes unes veteranes com Isabel Ferreres -actual campiona d’Espanya absoluta de pista, Lidia Llacer Fraile o Sara Bonillo -vigent campiona de la Copa d’Espanya de ciclocròs-.
Aiacor
La corredora de la Universitat Politècnica de València es va escapar en solitari  des d’un primer moment i la resta del podi es va jugar en l’esprint amb Ferreres com a segona classificada i la vallera Lídia Llacer Fraile en tercera posició i la grauera Lucía Martín en cinquena posició.

En la categoria de veteranes de més de 30 anys, la gandiana Saida Perea es va proclamar campiona mentre que en cadets, Aitana Calabuig i Laia Canet van ser sisena i tretzena respectivament.

Mestre i Arlandis en Valdepeñas

Juan Giner 1

En la Volta Ciclista a Valdepeñas en categoria cadet, Xavi Mestre de Beniarjó es va proclamar vencedor de les metes volants després de ser el primer en els dos esprints puntuables.

Mestre acabaria en el lloc seté en l’última etapa amb el valler, Aitor Arlandis, en el lloc 41, però en la classificació general acabarien en el lloc 26 i 27 a 50 segons de l’utielà Enrique Maranchon.

Sens dubte el crono del primer dia va ser un gran llast per a ells, ja que si no hagueren acabat molt per davant en una prova on es trobaven els millors cadets de més de mitjana Espanya.

De moment tots dos estan responent a les expectatives i ja són la punta de fletxa de l’equip Juan Giner de Pinedo. 

Articles relacionats