18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Lucas Molpeceres del Gandia Billar Club, Chef Amadeo brilla al Campionat Autonòmic 

 

– Lucas Molpeceres va obtindre l’or a la modalitat de 3 bandes i plata de Lliure, d’altra banda  Gerardo MejíasAxel Rosell i Helios Juan medalla de bronze.

– Les escoles de la Safor amb un total de 6 medalles.

La setmana passada es disputava l’Autonòmic edat 15 anys amb presència de les escoles de la Safor: Chef Amadeo Gandia i CB Vilallonga, en les magnífiques instal·lacions del CB Sueca.

Jornada, la del passat dissabte, maratoniana i totalment productiva amb un total de 6 medalles obtingudes. Les escoles de la Safor es desplaçaven amb un total de 6 jugadors, el balanç va ser molt positiu per als saforencs, amb un total de 6 medalles:

• Lucas Molpeceres (Gandia) campió autonòmic edat 15 anys a la modalitat de 3 bandes i subcampió autonòmic a la modalitat de lliure.

• Helios Juan medalles de bronze en les modalitats de lliure i 3 bandes.

• Gerardo Mejías i Axel Rosell medalles de bronze en les modalitats de lliure i 3 bandes respectivament.

Pròxima parada, el Campionat d’Espanya Sub 15 de les modalitat de lliure i 3 bandes que es disputa en les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de la Regió de Múrcia, la setmana vinent, on les escoles de billar de la Safor seran representades per 4 jugadors: de Vilallonga Eric Fadil i Helios Juan i per Chef Amadeo Gandia Lucas Molpeceres i Axel Rosell

Articles relacionats