18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Èxit de participació de la Volta a Peu Xeresa 2023

 

El VI Circuit Caixa Popular Safor Valldigna ha començat aquest cap de setmana amb la XVIII Volta a Peu a Xeresa. Després de diversos mesos d’aturada, de nou el Circuit tornava a omplir un municipi de la comarca d’apassionats per l’esport.

En la part purament esportiva els vencedors van ser en categoria  masculina Agustín Sieres del CA Gandia Alpesa amb un temps de 29’23’, després d’ell arribava el seu company d’equip José Luis Almiñana i en tercera posició travessava la meta Juan Vidal del CD Restaurant el Quixot.

En categoria femenina la vencedora de la primera prova puntuable del Circuit era Silvia Sarrión del CE La Vespa de Novetlè amb una crono de 34’37’ seguida de Shona Crombie del CA Publidom i en tercera posició arribava a meta Esther Fornés del CA Cametes.

Cal destacar que abans de l’inici de la prova es va rendir un homenatge i es va guardar un minut de silenci en memòria d’Antoñito “el Makina” fent lliurament d’un ram de flors a la seua família.

La carrera en la qual van participar prop de 800 persones va tindre un recorregut de 9100 metres amb un circuit mitjà-pla amb pujades i baixades, on els primers quilòmetres van ser pel barri antic de Xeresa, per a més tard endinsar-nos en un preciós paratge de la Serra del Mondúver, més conegut com a “Racó de la Ferradura”

A més, com és habitual, abans de l’inici de la prova absoluta, al voltant de les 18 hores van donar inici les carreres de les categories inferiors, que van comptar amb una nodrida participació de xiquetes i xiquets des de la categoria Barrufet fins a Cadets.

Cal ressaltar la bona organització que va desplegar l’Ajuntament de Xeresa juntament amb el C.A. Xeresa, ja que a causa de les altes temperatures i una humitat rondant al 60% van doblegar els avituallaments i van contractar una ambulància més amb la condició de minimitzar els riscos de colps de calor produïda per aquesta calor sufocant.

La pròxima prova del Circuit serà la X Volta a Peu Ador, Memorial Alfonso Estruch, que es disputa el divendres 14 de juliol a les 20.30.

Les inscripcions tant per al circuit com per a la prova d’Ador segueixen obertes en la web http://www.crono4sports.es

Articles relacionats