18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tornen els gelats de les Clarisses de Gandia

 

– Els beneficis van destinats al sosteniment de la comunitat i el Reial Monestir.

Arriba el temps d’estiu i les Germanes Pobres de Santa Clara tornen a confeccionar gelats. D’aquesta manera les religioses busquen trobar una forma de sustentació per al Monestir, ja que l’única font d’ingressos per al sosteniment són les almoines i ara el benefici de la venda de gelats.

L’estiu passat segons informen des del Reial Monestir de Santa Clara la venda de gelats va ser un èxit, i enguany han volgut també tornar a emprendre aquesta iniciativa. Per a això demanen la col·laboració dels fidels i de la ciutadania.

La venda de gelats suposa també una oportunitat per a conéixer a les religioses, ja que són nombroses les persones que s’acosten al torn i demanen oracions, o també passen per la capella que roman oberta 24 hores al dia. Per no dir el Museu de Santa Clara que alberga part de les obres propietat del Reial Monestir.

Per a les Clarisses no sols és una funció econòmica sinó també pastoral, perquè “això ajuda al fet que moltes persones ens coneguen i puguen fer-nos partícips de les seues necessitats”. “Nosaltres ens hem consagrat al Senyor per a escoltar i resar per les necessitats dels fidels”, assenyalen des de Santa Clara. “L’elaboració dels gelats per a nosaltres suposa un esforç, però mentre preparem els gelats estem resant per les persones i famílies que els consumiran”, afigen les monges.

L’horari de venda dels gelats és de 10.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h de dilluns a diumenge, excepte els dijous. També es poden fer comandes trucant al telèfon 96 287 10 93.

Sense cap dubte aquesta és una oportunitat perquè els veïns de Gandia i visitants puguen conéixer el Reial Monestir de Santa Clara, ajuden al sosteniment d’aquest, i degusten uns gelats que en l’estiu passat van ser un èxit.

Articles relacionats