24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Lucas Molpeceres brilla al Campionat Nacional de Billar Sub 15

– Molpeceres va obtindre 2 medalles de bronze al Campionat d’Espanya Sub15

– Xavi Pascual Subcampió Autonòmic Sub21

– Ausiàs Fuster medalla de bronze en Autonòmic Absolut

Diumenge passat el Chef Amadeo Gandia BC, tenia un triple front obert de competicions. D’una banda, es disputaven els Campionats d’Espanya sub15 de les modalitats de lliure i 3 bandes, en les magnífiques instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Los Narejos en terres murcianes.

Aquest nacional sub15 replet de jugadors de tota Espanya, comptava amb participació de les escoles de billar de la Safor, pel Chef Amadeo Gandia; Lucas Molpeceres i Axel Rosell i per part del CB Villalonga Helios Juan i Eric Fadil.

Sens dubte destacar l’actuació del gandià Lucas Molpeceres que va poder col·locar-se en les posicions d’honor en els 2 campionats disputats, així sengles medalles de bronze en cada un d’ells. Bon campionat de Molpeceres que va tindre opcions per a ficar-se en la gran final.

També es disputava en el Centre Excursionista Eldense, els campionats: Autonòmic Absolut i l’Autonòmic Sub21 tots dos a 3 bandes, amb la participació de 4 jugadors del Chef Amadeo Gandia: Jose Ramón Fuster, Ausiàs Fuster, Jose Luis Pascual a l’absolut i amb la participació també del júnior Xavi Pascual al sub21.

Destacar l’actuació d’Ausiàs Fuster que es va col·locar entre les posicions de privilegi aconseguint la medalla de bronze.
Per la seua part el júnior, Xavi Pascual, va obtindre el subcampionat autonòmic Sub21, i, per tant, medalla de plata, en una final molt disputada on va tindre serioses aspiracions de guanyar-la.

Importants resultats que posen en el centre d’atenció, l’excel·lent pedrera que s’ha format a les escoles de Gandia i Vilallonga. Fi de temporada i a recarregar forces per a la pròxima temporada que donarà principi al setembre.

Articles relacionats