18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

La parella formada per Francesc Grau i Bernat Plana guanyen el  ‘Torneig Bellreguard Pàdel Pro’

– El passat cap de setmana es donaven cita en el Club de Tenis de Bellreguard més de 100 inscrits per a disputar el ‘II Torneig Bellreguard Pàdel Pro’.

En la vesprada del diumenge, es van disputar els partits finals, on es van mesurar la parella de la Vall formada per Francesc Grau i Bernat Plana contra la dupla formada per Marc Moncho i Toni Pallarès de primera categoria
en un partit molt ajustat, fins que en el tercer set el jugador Toni Pallares va patir diverses enrampades a les cames que van obligar a parar el partit en diverses ocasions, fins que finalment va decidir retirar-se quedant subcampions del ‘II Torneig Bellreguard pàdel Pro’ en un 7- 5, 4-6 i 1-1. Les altes temperatures no van impedir que el club tinguera les graderies plenes d’espectadors veient un partit d’alt nivell.

En segona categoria, la parella Ainhoa Ferrando i Belén Martin es van imposar a la parella local Raúl Muñoz i Pepe Pérez, en un 6-5 i 6-2 després d’un quadre final eliminatori d’infart.

Torneig Bellreguard Padel Pro finalistes 2a Categoria
Torneig Bellreguard Pàdel Pro, finalistes 2a Categoria

En tercera categoria, la parella d’Oliva formada per Rafa Seguí i Pau Seguí es classificaven per a la final i s’enfrontaven a la parella Isaac Millán i Cristian León, sent el trofeu de campions per a la parella d’Oliva en un 6-4, 5-7 i 6-4.

Torneig Bellreguard Padel Pro finalistes 3a Categoria
Torneig Bellreguard Pàdel Pro, finalistes 3a Categoria

A l’acte de lliurament dels trofeus va assistir el president del Club de Tenis de Bellreguard, Juan Jose Hidalgo, al costat de Raquel Diaz, responsable d’Organització del circuit ‘Torneig Pàdel Pro’.

Davant les altes temperatures que s’esperaven el cap de setmana, l’organització va reforçar la quantitat de beguda als inscrits. El Club de Tenis de Bellreguard va habilitar la piscina perquè els participants es pogueren refrescar-se després
dels partits.

Articles relacionats