15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

L’Orgull Gandia 2020 estarà present a les xarxes socials

 

Cartell Orgull Gandia 2020 Com la totalitat d’actes multitudinaris, la cinquena edició de la #GandiaPrideOrgull tampoc es podrà realitzar al carrer. Tot i això, el departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, amb la col·laboració del Consell Municipal de la Diversitat, ha programat tota una sèrie d’activitats que es podran seguir de manera ‘on line’. També estan concretant-se els detalls de la celebració de la MOGA 2020, la Mostra d’Orgull Gandia Curtematratges Lgtbi, organitzada per l’associació Poliqroma.

Des d’aquest migdia la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol de la lluita per la defensa dels drets dels col·lectius Lgtbi, ja oneja a l’Ajuntament de Gandia. Minuts abans, a la plaça Major s’ha llegit un manifest que reivindica “la visibilitat de totes les persones dins de la seua diversitat i garantir que totes les persones puguen viure en llibretat i igualtat la seua orientació sexual i/o identitat de gènere”.

Balco GandiaEnguany l’Orgull estatal està dirigit a la lluita per la igualtat de les dones LTB amb l’eslògan ‘2020, Dones LTB: Sororitat i Feminisme’. I és que dins del col·lectiu LGTBI les dones són les grans invisibilitzades i, en alguns casos, fins i tot oblidades.

Fotografia Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats