11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Cine Pot d’estiu amplia la programació fins a setembre

– Tots els dimecres des de l’1 de juliol fins al 16 de setembre, en el marc incorporable del Pati d’Armes del Palau Ducal dels Borja de Gandia. A les 22 h.

– Com a conseqüència de la Covid-19 es garanteixen les mesures de seguretat. L’aforament aproximat serà de 100 persones. El preu de l’entrada serà de 5 € (hamaca) i 3 € (cadira). I es podran comprar a la taquilla del Palau, 30 minuts abans de la sessió de cinema.

– L’activitat, organitzada pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, manté les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada. Enguany, s’hi accentua l’aposta pels films d’acció, comèdies, suspens…

– Nahuel González, regidor de Cultura: “El Palaudiovisual és una aposta ja consolidada dins la programació cultural de la ciutat, que compleix amb totes les mesures de seguretat perquè qualsevol persona que vinga a gaudir del bon cinema puga fer-ho amb la màxima tranquil·litat possible”

El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat de la directora del Palau Ducal dels Borja de Gandia, Balbina Sendra i del programador cultural del Cine Pot, Joan Fuster, han presentat el cartell de la programació d’una nova edició del Palaudiovisual-Cine Pot d’estiu, que tindrà lloc tots els dimecres d’estiu, des de l’1 de juliol fins al 16 de setembre en el marc incomparable del Pati d’Armes del Palau Ducal dels Borja. S’allarga fins a setembre la programació i s’hi introdueixen mesures de seguretat com a conseqüència de la Covid-19, com ara l’aforament limitat a aproximadament 100 persones.

“És una de les activitats que enriqueixen el calendari nocturn del Palau, perquè no només atrauen visitants, sinó espectadors de Gandia i la comarca. Per tant, agrair-li a l’Ajuntament i a Nahuel González que un any més es puga materialitzar la col·laboració del Palau en el Cine Pot d’estiu. Una iniciativa clau per a la cultura i per al turisme de la ciutat”, ha destacat Sendra.

Per la seua banda, González ha recordat que el Palaudiovisual “és una aposta ja consolidada dins la programació cultural de la ciutat, que compleix amb totes les mesures de seguretat perquè qualsevol persona que vinga a gaudir del bon cinema puga fer-ho amb la màxima tranquil·litat possible”.

L’activitat, organitzada pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, “manté les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada. Enguany, s’hi accentua l’aposta pels films d’acció, comèdia, suspens…”, ha indicat Fuster.
El cartell de la programació és del dissenyador local Vicent Faus.

Programació Palaudiovisual– Cine Pot

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 1 de juliol
22.00 hores
Adults in the room

França. 2019. Dramàtic. 124 min. Tots els públics. VOSE
D: Costa Gavras. G: Costa-Gavras. A: Llibre de Yanis VaroufakisFGiorgios Arvanitis. M: Alexandre Desplat. I: Christos LoulisAlexandros Bourdoumis, Ulric TukurJosiane PinsonValeria Golino

Una tragèdia té lloc a porta tancada. El tema és universal: una història de persones atrapades en una xarxa de poder inhumana. Se succeeixen les reunions de l’Eurogrup, que imposen, a Grècia, la dictadura de l’austeritat i que ignoren qualsevol signe d’humanitat i de compassió. Un parany claustrofòbic que no té eixida, que exerceix pressions en els protagonistes i, finalment, els divideix.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 8 de juliol
22.00 hores
Sorry we missed you

G.B. 2019. Dramàtic. 100 min. NR menors 12 anys. VOSE
D: Ken Loach. G: Paul Laverty. I: Kris HitchenDebbie HoneywoodRhys StoneKatie Proctor

Richy i la seua família han estat lluitant per a tirar avant econòmicament, des de la crisi de 2008. Un dia, es presenta una nova oportunitat, que ofereix a la família la possibilitat de crear el seu propi negoci. No obstant això, la tasca no serà fàcil, especialment a causa del treball de la seua dona com a cuidadora.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 15 de juliol
22.00 hores
The Farewell

USA. 2019. 100 min. Dramàtic. Tots els públics. VOSE
D: Lulu Wang. G: Lulu WangF: Anna Franquesa Solano. M: Alex Weston. I: AwkwafinaTzi Ma, Jim Liu, Gil Perez-Abraham, Diana Lin

Després de descobrir que la seua estimada matriarca pateix un càncer de pulmó terminal, la seua família decideix que ella no ho sàpia, i convoquen una reunió familiar a la Xina, a la qual s’espera que acudisquen tots els membres que l’han coneguda al llarg de la seua vida.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 22 de juliol
22.00 hores
Los miserables (Les miserables)

France. 2019. Thriller. 100 min. NR menors 16 anys. VOSE
D: Ladj Ly. G: Ladj LyGiordano GederliniAlexis ManentiFJulien Poupard. I: Damien BonnardAlexis ManentiDjibril ZongaJeanne BalibarSteve Tientcheu

Stéphane acaba d’unir-se a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència de Montfermeil, un suburbi a l’est de París. Allí coneix els seus nous companys, Chris i Gwada, dos agents experimentats en les enormes tensions que existeixen entre els diferents grups organitzats pel control del barri.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 29 de juliol
22.00 hores
Viento de libertad (Ballon)

Alemanya. 2018. Thriller. 120 min. NR menors 7 anys. VOSE
D: Michael Herbig. G: Kit HopkinsThilo RóscheisenFTorsten Breuer. M: Ralf Wengenmayr. I: Friedrich MückeKaroline Schuch, David KrossAlicia von RittbergThomas Krestschmann

Alemanya de l’Est, estiu de 1979. Dues famílies ideen un pla desbaratat: abandonar la República Democràtica Alemanya i viatjar a l’Oest en un globus construït per ells mateixos. La tasca no serà senzilla i els protagonistes s’hauran d’enfrontar no sols als imprevistos d’aquest difícil viatge, sinó també a les autoritats del país que busquen rebutjar el seu pla.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 5 d’agost
22.00 hores
Amor a segunda vista (Mon inconnue)

France. 2019. Comèdia dramàtica. 118 min. Tots els públics. VOSE
D: Hugo Gélin. G: Hugo GélinIgor GotesmanBenjamin Parent. FNicolas Massart. I: Edith Scob, François Civil, Joséphine JapyBenjamin LavernheCamile LelloucheAmaury de Crayencour

Durant la nit, Rafael es troba immers en un món on mai ha conegut Olivia, la dona de la seua vida. No sap com recuperarà la seua esposa, ja que s’ha convertit en un complet desconegut.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 12 d’agost
22.00 hores
Una pequeña mentira (Fourmi)

France. 2019. Comèdia dramàtica. 105 min. Tots els públics. VOSE
D: Julien Rappeneau. G: Julien RappeneauF: Pierre Cottereau. M: Martin Rappeneau. I: Andre DussollierLudivine Sagnier, François DamiensLaeticia DoschMaleaume Paquin
Theo, de malnom Formiga, li agradaria donar una mica d’esperança al seu pare, Laurent, un gran home solitari i desil·lusionat per la vida. L’oportunitat arriba quan Theo està a punt de ser fitxat per un gran club de futbol anglés. Finalment, no és seleccionat perquè és massa xicotet, i el xiquet no té cor per a decebre el seu pare, per la qual cosa opta per una mentida que el sobrepassarà ràpidament.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 19 d’agost
22.00 hores
Tan cerca, tan lejos (Deux moi)

France. 2019. Comèdia romàntica. 110 min. NR menors 12 anys. VOSE
D: Cédric Klapisch. G: Cédric Klapisch, Santiago AmigorenaFÉlodie Tahtane. M: Loik Dury.I: François Civil, Ana Girardot, François BerléandCamille CottinSimon Abkarian
Rémy i Mélanie tenen trenta anys i viuen al mateix districte de París. Ella acudeix a múltiples cites fallides per les xarxes socials, mentre que ell lluita per trobar una connexió amb algú. Tots dos són víctimes de la soledat de les grans ciutats, en una era hiperconnectada, on trobar-se hauria de ser més senzill. Dues persones amb dos camins que, sense saber-ho, prenen una ruta que els portarà cap a una mateixa direcció.
Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros

Dimecres 26 d’agost
22.00 hores
Ventajas de viajar en tren

Espanya. 2019. Thriller. 102 min. NR menors 18 anys
D: Aritz Moreno. G: Javier Gullón Vara. FJavier Agirre Erauso. M: Cristóbal Tapia de Veer. I: Luis Tosar, Pilar Castro, Ernesto Alterio, Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Macarena GarcíaJavier Godino

Helga acaba d’internar el seu marit en un psiquiàtric. Al tren de tornada, un desconegut se li presenta com Ángel Sanagustín, psiquiatre que treballa en la mateixa clínica investigant trastorns de personalitat, a través dels escrits dels pacients. Durant el trajecte, Ángel conta a Helga la història de Martín Urales de Úbeda, un malalt paranoic extremadament perillós, obsessionat, entre altres coses, amb el fem.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 2 de setembre
22.00 hores
Cómo ser un french lover (Just a gigolo)

France. 2019. Comèdia. 94 min. Tots els públics. VOSE
D: Olivier Baroux. G: Olivier BarouxKad MeradJon ZackChris SpainF: Christian Abomnes. M: Martin Rappeneau. I: Kad MeradAnne CharrierLéopold Moati, Pascal ElbéThierry LhermitteAnny DupereyLionel AbelanskiGuy Lecluyse
Després de ser abandonat per la seua dona de 80 anys a causa d’un xicot 60 anys més jove que ell, un gigoló entrat en anys sol·licita l’ajuda del seu nebot adolescent per a trobar el seu següent multimilionari.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 9 de setembre
22.00 hores

Las buenas intenciones (Les bonnes intentions)

France. 2018. Comèdia dramàtica. 103 min. NR menors 12 anys. VOSE
D: Gilles Legrand. G: Gilles LegrandLéonore Confino. F: Pierre Cottereau. M: Armand Amar. I: Philippe TorretonAgnes Jaoui, Tim SeyfiClaire Sermonne
Isabelle és addicta a les causes benèfiques. Està sempre anant d’una acció humanitària a una altra. Sovint utilitza la seua filantropia com una manera de sentir-se culpable amb la seua família i amics. L’arribada d’una carismàtica benefactora al centre social on treballa amenaça la seua posició. Com una manera de restaurar la seua reputació, la implacable Isabelle decideix obrir una autoescola per a refugiats a París, coste el que coste.

Palau Ducal
Preu entrada: Hamaca: 5 euros. Cadira: 3 euros
Dimecres 16 de setembre
22.00 hores

Asamblea

Espanya. 2019. Comèdia. 76 min. NR menors 7 anys

D: Alex Montoya. G: Juli Disla Sanz, Jaume Pérez RoldánF: Guillem Oliver Ferrero. M: Tórtel. Jordi Sapena. I: Cristina Plazas, Francesc Garrido, Nacho Fresneda, Lorena López, Sergio CaballeroMaría Juan, Jordi Aguilar, Marta BelenguerGreta Fernández

És l’última assemblea abans de l’estiu i Josep vol que s’aprove l’esborrany del concert. Els afectats i les afectades tracten d’aconseguir un acord. Tots i totes a una, o a un, respectant tant la pluralitat ideològica com el torn de paraula… si és que això és possible.

Les estrades es podran comprar a la taquilla del Palau, 30 minuts abans de la sessió de cinema.

Articles relacionats