Lorena Milvaques assumeix personalment la gestió de les escoletes de Gandia

La roda de premsa per informar del procés de matrícula en les Escoletes Municipals de Gandia per al curs vinent no l’ha oferida la regidora d’Educació, Laura Morant (de baixa laboral), ni el de Contractació, José Manuel Prieto, habitual en aquest tipus de compareixences. La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, de Més Gandia, ha assumit personal i temporalment la gestió del departament d’Educació i de forma particular la gestió de les Escoletes, un servei que els darrers mesos s’ha convertit en un dels principals maldecaps per al govern local de Gandia a causa d’un embolicat procés de concessió que encara no ha acabat.

“Atès que, en aquest moments es troba en procés d’adjudicació definitiva el contracte per a la gestió de les Escoles Infantils Municipals, serà l’Ajuntament de Gandia, qui té la competència en l’escolarització del primer cicle d’educació infantil, el que s’encarregue dels tràmits necessaris per a procedir a la preinscripció de l’alumnat per al proper curs 2018-2019”. Així ho ha anunciat aquest dimecres la vicealcaldessa.

Ara s’obri, del 3 al 20 d’abril, el procés de preinscripció a les Escoletes Infantils dirigit a l’alumnat de 0 a 3 anys, tant de nova incorporació com a renovació de plaça. Les sol·licituds s’han de lliurar al Departament d’Educació (c/Tossal, 8), i la vicealcaldessa ha insistit en què si s’han iniciat els tràmmits a les escoletes, es repetisquen al departament d’Educació. La sol·licitud d’instàncies i informació es pot realitzar també les oficines d’informació a la ciutadania de la planta baixa de l’Ajuntament o la pàgina web municipal (http://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php?contenido=subapartados_woden&id_boto=419). La matrícula, però, només al departament d’Educació, al carrer Tossal.

Milvaques ha insistit que els pares i mares que ja han realitzat aquest procés de preinscripció directament amb l’empresa que gestiona temporalment les Escoletes han de tornar a realitzar-lo al Departament d’Educació de l’Ajuntament.

Calendari

  • Lliurament d’instàncies, i presentació de sol·licituds (preinscripció): Del 3 al 20 d’abril.
  • Exposició llistes provisionals: Del 30 d’abril al 4 de maig.
  • Presentació reclamacions: Del 30 d’abril al 4 de maig.
  • Exposició llistes definitives: Del 14 al 18 de maig.
  • Formalització de la matrícula: Del 21 al 31 de maig.

Missatge de tranquil·litat

Finalment, la regidora de Més Gandia ha llançat un missatge de tranquil·litat als pares i mares: “Tal i com ja els vam explicar als usuaris que van vindre a les reunions de la darrera setmana, el servei està garantit, ara i en el futur. I no s’ha de confondre entre la gestió temporal fins a final de curs de l’actual empresa i el procés de licitació obert per al pròxim curs. Siga com siga, tant el servei com el futur de les treballadores no corren cap perill, perquè l’administració competent és l’Ajuntament”. Milvaques ha insistit en que per a qualsevol dubte els usuaris poden dirigir-se al Departament d’Educació.

Et Pot Interessar