La responsable de xarxes socials d’Operación Triunfo imparteix una conferència a Gandia

Operación Triunfo ha ressorgit amb força en la seua edició de 2017, un èxit que es deu, en gran part, a la seua estratègia de xarxes socials. Belena Gaynor, Digital Manager d’Operación Triunfo 2017, explicarà les claus que han convertit aquesta edició del programa en un autèntic fenomen social. Serà el dilluns 7 de maig, de 13.00h a 14.30h, en la sala de conferències 1 del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 
L’activitat podrà seguir-se en directe des del Canal Youtube del Campus
Belena Gaynor, nascuda en 1993, explica que una de les millors decisions de la seua vida va ser la d’obrir-se un canal de Youtube. Allí parla de la seua vida, de la seua mare, de l’actualitat, comparteix receptes de cuina… 
‘Els joves cada vegada consumeixen menys televisió, prefereixen escoltar a persones que parlen amb ells i sobre temes que els interessen’, explica la youtuber, que compta amb més de 50.000 subscriptors en el seu canal. 
Seguint aquesta filosofia, el canal de Youtubed’Operación Triunfo ha aconseguit ampliar el que succeïa dins de l’Acadèmia, sense buscar el detall morbós, com afirma l’expert Enrique Dans en el seu blog. «Un gran nombre de persones s’han «enganxat» literalment al canal de YouTube i romanien atents als moments clau de la vida en l’Acadèmia: les passades de micros, els assajos, o simplement, moments divertits o curiosos de la convivència, que eren capturats i compartits sense parar a través de les xarxes socials».
Multitud de hashtags es van convertir en trending topics (…) Molts usuaris mantenien el canal de YouTube obert a tota hora, bé en un ordinador, bé en una smart TV o en un Chromecast’, continua l’expert. 
La xarrada de Belena Gaynor es produeix en el marc de la presentació del Màster CALSI en Comunicació Digital que la UPV imparteix en el seu campus de Gandia i està patrocinada per la Càtedra d’Innovació de la UPV.

Et Pot Interessar