Música, exposicions i conferències en la programació del premi Senyoriu Ausiàs March

L’Ajuntament de Beniarjó ha donat a conèixer la programació al voltant del premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March 2018, que inclou espectacles poètics, exposicions, concerts i conferències.

El programa és el següent
Christelle Enguix i Marina Culubret.

7 D’ABRIL, DISSABTE, 19h Auditori Municipal

BLAT ENCÈS. Christelle Enguix i Marina Culubret. Espectacle poeticomusical basat en el llibre de poemes “Tot el blat” de Christelle Enguix acompanyada per la compositora Marina Culubret. Christelle Enguix, nata a Beniarjó, va guanyar el Premi de Poesia “SENYORIU D’AUSIÀS MARCH” el 2008 amb l’obra “El cor del minotaure”.

10 D’ABRIL, DIMARTS, 20h. Sala Municipal d’Exposicions

ALFONS VERDEGUER I EL SOMNI D’AUSIÀS MARCH. Francesc Devesa Jordà. Alfons Verdeguer i González (València 1923-1971) va escriure tres llibres en prosa. Al darrer, “Viatge a Ausiàs March”, descriu una excursió des d’Oliva a Beniarjó rememorant al gran poeta. L’objecte de la xerrada és reconstruir la biografia de Verdeguer i la seua caminada literària.

13 D’ABRIL, DIVENDRES, 20h. Auditori Municipal

DESORDRES NATURALS. Ricard Garcia i Jordi Sàbat. Ricard Garcia acompanyat a la guitarra per Jordi Sàbat ens recitarà textos dels seues llibres, però també alguns d’inèdits. Ricard Garcia va guanyar el Premi de Poesia “SENYORIU D’AUSIÀS MARCH” el 2007 amb l’obra “De secreta vida”. A més, és membre del jurat d’aquest Premi de Poesia des del 2012.

14 D’ABRIL, DISSABTE, 19:30h. Auditori Municipal

ACTE DE LLIURAMENT DEL 38é PREMI DE POESIA SENYORIU D’AUSIÀS MARCH

La mantenidora de l’acte serà Núria Cadenes (Barcelona 1970). Periodista i escriptora, entre les seues obres literàries podem destacar “El Cel de les Oques”, “L’Ovidi”, “Vine al Sud”… Ha estat guardonada, entre d’altres, amb el Premi de Narrativa Ciutat d’Elx (2008) i amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians de Narrativa (2010).

Lliurarà el Premi Begonya Pozo, guanyadora del Premi de Poesia “Senyoriu d’Ausiàs March” el 2010 amb l’obra “Poemes a la intempèrie”.

L’acte comptarà amb l’actuació del grup “Onades” amb Cristina Martí i Xavi Richart a la dolçaina i Àlez Velázquez al piano.

15 D’ABRIL, DIUMENGE, 18:30h. Auditori Municipal

POEMITZA’T. Andreu Valor presenta el seu nou disc “Poemitza’t” basat en quinze poemes, d’autores i autors diversos, d’arreu del territori de parla compartida, des de l’Alguer a la Catalunya Nord, passant pel País Valencià, Catalunya, Andorra, Fraga, Menorca, Mallorca…, de poetes més clàssics/ques i d’altres més contemporanis/es.

Et Pot Interessar