L’oliver Kiko Roig es proclama campió de la Copa d’Espanya de Strapless en la SKL d’Oliva 2019

La Spain Kiteboarding League, Copa d’Espanya de Strapless & Freestyle, celebrada aquest cap de setmana a les platges d’Oliva, ha oferit un gran espectacle marcat per l’experiència dels grans riders i la soltesa i qualitat de les joves promeses que han demostrat que el futur del kite està assegurat.
Malgrat la falta de vent del primer dia de competició, en la segona i tercera jornada del campionat els riders han fet gaudir al nombrós públic congregat a la platja d’Oliva.
En la categoria Strapless, cal destacar que els joves riders ho han posat difícil a competidors amb més drive i més experiència encara que al final, la primera posició ha sigut per al d’Oliva Kiko Roig, guanyador de la SKL Oliva 2019, amb un heat perfecte en la semifinal de 10 punts i uns trucs molt complicats, com el backroll marrada 5 o el Front shoveit. La final disputada entre Roig i el resident malagueny Keanu Merten, de tan sols 13 anys, va posar dempeus al públic per la gran qualitat dels dos esportistes i l’espectacularitat dels salts realitzats. El tercer i quart lloc han sigut per a Deivid Martínez i David Marín, respectivament.

En Freestyle masculí, la final ha estat molt disputada entre els quatre finalistes competidors encara que el barceloní David Tonijuan “Handel”, amb molta potència i uns trucs molt nets, ha quedat primer. El segon lloc ha estat molt renyit entre Manu de Pfyffer i el best rookie 2018, Adrián Carbonell, sent la plata per al valencià en un heat molt igualat, que s’ha dirimit per només dues dècimes de diferència. Finalment, el quart lloc ha sigut per al malagueny Alex Pastor, campió del món de kite en 2013 i guanyador de la SKL 2018.
En Freestyle femení, Alexandra Torres ha aconseguit una merescuda victòria, seguida de la kiteborder canària Julia Castro, Isabeau Galiart i Ana Chamorro Font que van completar el quadre amb un ajustadíssim heat que es va portar finalment la canària.
Per tercera vegada consecutiva, la Spain Kiteboarding League ha convertit la platja d’Oliva en el millor escenari nacional del kite, amb un gran espectacle que ha deixat un bon sabor de boca a l’organització, competidors i públic i a tots els convidats, entre els quals es trobava el campió del món, el brasiler Carlos Mario.

Et Pot Interessar