José Luis Pascual del Chef Amadeo Gandia Billar s’ha proclamat Campió Autonòmic Absolut

Aquest cap de setmana es va celebrar l’Autonòmic Absolut de 3 bandes de la Comunitat Valenciana, prova reservada per als 16 millors jugadors de la Comunitat. Indicar que la representació del Chef Amadeo Gandia Billar estava composta pels gandians Paco Estruch i Jose Ramon Fuster i el de Villalonga Jose Luis Pascual que al final va ser el campió autonòmic absolut.

El torneig es feia baix la premissa del k.o. directe, començant en huitens que enfrontaven al 16 millor valencians. El de Villalonga va ser el millor en guanyar al jugador de Castalla Jesús Rico en una estreta final 40-37 en 29 entrades per a Pascual. Pascual també va ser el millor jugador quant a la millor mitjana general – 1,240 – i a la millor tacada de l’esdeveniment – 8 caramboles.
Estruch va perdre al seu enfrontament en quarts de final i va abastar la 5a posició i Jose Ramón va perdre als huitens abastant la 10a posició.

Destacar l’èxit de l’organització del Chef Amadeo i la gran afluència de públic que es va donar el cap de setmana a les instal·lacions del carrer Miramar del club.

Et Pot Interessar