22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’obra teatral d’amor ‘La teua mà en la meua’ a Tavernes de la Valldigna

 

– La Casa de la Cultura acull l’obra de teatre ‘La teua mà en la meua’

– L’obra de Carol Rocamora, versió de Rodolf Sirera, narra la bella història d’amor entre el dramaturg Antón Chéjov (Josep Manel Casany) i l’actriu Olga Knipper (Rebeca Valls)

L’entrada anticipada té un preu de 6 euros (reserves per Whatsapp al 678 961 178), mentre que en taquilla tindrà un cost de 7’50 euros

– La British Theatre Guide de Londres l’ha qualificat com “una obra commovedora i plena de fi humor”

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Cultura, reprén este diumenge 25 de setembre la programació cultural amb la magnífica obra de teatre ‘La teua mà en la meua’, de la companyia L’Om Imprebís.

La teua ma en la meua

L’obra de Carol Rocamora (versió de Rodolf Sirera) narra la bella història d’amor entre el dramaturg Antón Chéjov (interpretat per Josep Manel Casany) i l’actriu Olga Knipper (interpretada per Rebeca Valls), amics, amants i, finalment, matrimoni.

A través de les més de 400 cartes que es van creuar, Carol Rocamora recrea, de manera emocionant i divertida, la història de dos persones que se senten, s’anhelen i s’estranyen alhora que s’assisteix a la creació de les grans obres de l’autor rus.

La British Theatre Guide de Londres l’ha qualificat molt positivament, com “una obra commovedora i plena de fi humor”.

L’entrada anticipada té un preu de 6 euros (reserves per Whatsapp al 678 961 178), mentre que en taquilla tindrà un cost de 7’50 euros.

Articles relacionats