25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

La ciutadania de Ròtova aporta les propostes pels Pressupostos Participatius

– Ròtova recull propostes en la segona edició dels Pressupostos Participatius

El Centre Social va acollir, el divendres 16 de setembre, la presentació de la Segona Edició dels Pressupostos Participatius. El regidor de Participació Ciutadana, Pedro Ciscar, va explicar que en l’edició de 2022 la gent podrà proposar millores per valor de 15.000 €, que s’executaran el 2023, donat l’èxit del procés l’any anterior. A més, va explicar l’estat d’execució en què es troba la tria de l’any passat.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa a través del qual la ciutadania fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, “des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots”. Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conéixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícip en el disseny del projecte de poble.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i de la Diputació de València.

Articles relacionats