18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

LLUNA ENAMORA AL MUSEU FALLER

La Fallera Major Infantil de Gandia, Lluna Garcia arribava al Museu Faller a les 12 h davant l’atenta mirada dels fallers de la ciutat. Telmo Gadea acompanya en tot moment a la màxima representant del fallers de Gandia. Un Scalibur traslladava a Lluna i Telmo al que seria l’escenari d’un inoblidable matí. Les reines i presidents infantils de les 23 comissions, Cort d’Honor, Falleres Majors del 2015 i 2016, familiars i amics rebien a Lluna amb un gran aplaudiment.

Olaf i la xicoteta Aitana donaven inici al que seria la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia en un Museu Faller decorat amb una semblança a la pel•lícula Frozen. Olatz i la xicoteta Aitana (representava a la germana de Lluna) buscaven per tot arreu a la Fallera Major Infantil, ja que era la màxima protagonista d’aquest acte.

Començà la part protocol•lària de l’acte de la presentació. El Secretari de la Federació de Falles de Gandia, Oscar Morant, demanava la presència a l’escenari de la Fallera Major Infantil de Gandia any 2015, Claudia Gasque la qual tindria l’honor de col•locar la banda a la seu successora, Lluna Garcia. La màxima representant dels xiquets fallers del 2015 acompanyada pel President de la Federació de Falles, Telmo Gadea tingué l’oportunitat d’acomiadar-se com es mereix de la Gandia fallera. I com a colofó final, fou el Secretari de la Federació de Falles, Oscar Morant, qui nombrà a Lluna Garcia, com a Fallera Major Infantil de Gandia.

Com marcava la tradició, Claudia Gasque, Fallera Major Infantil de l’any 2015, imposà la banda a Lluna Garcia com a màxima representant de les Falles de Gandia. A més de la Joia representativa al seu nomenament.
La Presidenta d’Honor de les Falles de Gandia i alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, imposava l’escut d’or de la ciutat a la màxima representant de les falles de Gandia.

Fou el torn de les Reines de la Falla i presidents de les 23 comissions gandianes, les quals tenien l’oportunitat de saludar i donar l’enhorabona a Lluna Garcia. La màxima representant també rebia les salutacions de Juntes Locals Falleres d’altres localitats i cossos de seguretat de la ciutat.
Lluna ja és la Fallera Major Infantil de Gandia per a l’any 2016 i amb serenitat comença el que serà un inoblidable any faller.

Articles relacionats