EL TRAGE DE LA FALLERA MAJOR DE GANDIA

Quant a complements del trage tradicional de valenciana, Raquel ha escollit unes manteletes confeccionades per Hijas de Carmen Esteve. Les quals han estat elaborades en cadeneta artesanal daurada sobre tul de seda i lluentons banyats en or. Aquestes peces han estat treballades artesanalment i és una composició de peces antigues i exclusives de la firma.
Els encaixos són de principis del s. XIX i estan confeccionats en punt d’agulla sobre tul de seda (Encaje de Bruselas), on es poden observar roses amb un delicat treball de relleu i ornaments realitzats totalment a mà per les randeres del nord d’Europa fa més de 200 anys.
En quant a l’adreç, és un raïm clàssic de perles i plata banyada en or, gravat totalment a mà i ha estat confeccionat per Art Antic amb les modificacions indicades per 1700 per elaborar una peça exclusiva. L’adreç és un regal de la seua Cort d’Honor, el qual lluirà en tots els actes oficials durant aquest any.
Les pintes són obra d’Art Antic i han estat repujades en plata de llei i banyades en or i com és tradició, el dibuix representa l’escut de Gandia. Aquest complement fou un regal dels membres de la Federació de Falles a Raquel el dia de seua demanà.
En quant a les cintes que rematen tot el conjunt són de seda al to del fons, firma de la casa en tots els seus trages del S. XIX que realitza i assessora 1700. I les sabates són el model clàssic de llas i són obra de Solepiel. Els calcetins que lluïa Raquel el dia de la seua presentació esta confeccionats amb seda i bordats de forma totalment artesanal en beig i or amb motius florals i les inicials de Raquel, són obra de La Tortugueta d’Alcoi.
L’ahuecador i sinagües llenceres són un model exclusiu dissenyat per a Raquel i Lluna i han estat confeccionats per La Llar del Fill.

Et Pot Interessar