18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Llorenç Abril encapçalarà la candidatura socialista a Daimús

• “El Partit Popular de Daimús ha sembrat una xarxa clientelista, durant els 32 anys que estan en el poder, i apel·lem a la decisió d’apostar per un canvi que impulse noves il·lusions”.

Ja es coneix oficialment qui és el candidat municipal del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Daimús, és el periodista Llorenç Abril. Liderarà una candidatura completament renovada que reuneix l’experiència del treball realitzat en els últims anys a l’Ajuntament de Daimús, a la qual se suma l’aportació il·lusionant de joves que ocuparan la part alta de la llista.

El candidat ha destacat que “desitgen trencar l’hegemonia del Partit Popular que fa dècades està en el govern municipal i aportar una manera més progressista d’entendre la gestió, com ja han demostrat els socialistes en altres ajuntaments de la comarca on governen”.

Per a Llorenç Abril “el PP ha dividit Daimús en tres meitats: el poble, els Pedregars i la Platja, en comptes d’unir tot com Daimús augmentant les potencialitats que té anar tots units, des del punt de vista turístic, industrial, i comercial”.

Els socialistes pretenen que els daimusers creguen en la possibilitat que s’acabe l’immobilisme del PP “que ha sembrat d’una xarxa clientelista els 32 anys que estan en el poder, i apel·lem a la decisió d’apostar per un canvi que impulse noves il·lusions, més transparència en els comptes municipals, a més d’una visió de futur per als joves”.

El candidat a Alcalde, Llorenç Abril vinculat a la platja de Daimús des de fa 25 anys, posseeix una dilatada experiència professional en comunicació que va començar en la ràdio en Antena 3 Gandia, encara que desenvoluparia la major part de la seua carrera en la televisió valenciana Canal 9.

En ella, durant catorze anys va tindre diferents responsabilitats com a presentador d’informatius, coordinador d’informatius per al segon canal de la RTVV Punt Dos, o la coordinació de continguts de diversos programes. En 2003 va abandonar la televisió autonòmica per a dirigir Gandia Televisió, i des de 2007 ha desenvolupat projectes de comunicació relacionats amb el turisme o de gestió institucional, com per exemple per a l’Ajuntament de Gandia en la commemoració del V Centenari del naixement de San Francisco de Borja o la distinció de la Setmana Santa com a Festa d’Interés Turístic Nacional.

La candidatura completa del PSPV-PSOE de Daimús és:

1.- LLORENÇ ABRIL DE LA COVA
2.- BORJA BOVER ORTIZ
3.- MARIA PURIFICACION OLTRA GARCIA
4.- BORJA TARRASO PUIG
5.- MARIA AMPARO CASAN PERALTA
6.- JOSE MANUEL ASPAS LOPEZ
7.- VICENTE MARTI TOMAS
8.- ADELA PIERA FERNANDEZ
9.- RICARDO MONCHO GINER
10.- MARGARITA SOLER VIDAL
11.- MARCELINO PEREZ MARTINEZ

S1.- MARIA BLAY COSTA

Articles relacionats