25.4 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Lleuger augment de malalts de la Covid19 a la Unitat de Vigilància Intensiva a l’Hospital Francesc de Borja

En la jornada d’ahir es va produir un lleuger repunt de persones ingressades a la Unitat de Vigilància al passar de 3 a 5 els malalts per la Covid que necessiten atenció mèdica a la dita unitat.

El nombre total de persones ingressades a l’Hospital Comarcal és de 9, la qual cosa suposa un augment de dos malalts més respecte al dia 9 de març.

El virus recorda diàriament que no es pot abaixar la guàrdia, que per lluitar enfront d’ell és necessària tindre responsabilitat en el compliment de totes les mesures sanitàries.

El nombre de positius detectats en la jornada va ser de 3, i des de la Conselleria no s’ha notificat cap brot a la Safor.

La Comunitat registra 221 casos nous de coronavirus i 509 altes

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 440.682 dosis de la vacuna contra el coronavirus. Han rebut les dues dosis 125.319 persones.

D’altra banda, s’han notificat 221 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 382.140 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 509 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 698 persones ingressades, 178 d’ells es troben a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Malauradament s’han registrat 38 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.949 persones.

Actualment hi ha 5.278 casos actius, la qual cosa suposa un 1,34% del total de positius.

Articles relacionats