14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Ròtova commemora el #8M a les xarxes i des dels balcons

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el #8M, l’Ajuntament de Ròtova va promocionar i celebrar diverses activitats fora i dins de les xarxes socials mantenint les mesures de seguretat contra la covid-19.

El dia 5 de març es va compartir a través de les xarxes de l’Ajuntament el podcast “#8M a la Safor: Ecofeminisme en temps de pandèmia?”. Un programa de ràdio a través de les xarxes socials, realitzat per joves de tota la comarca. En la realització d’aquest podcast, que parla de l’ecofeminisme des d’un punt de vista dels i les joves de la Safor, van participar, entre altres, dues corresponsals juvenils de Ròtova, Carla i Mireia.

El mateix #8M, es va procedir a penjar la bandera violeta a l’Ajuntament. Per altra banda, es va promoure novament la ‘penjada de davantals als balcons,’ amb la intenció de dignificar i revalorar el treball de les dones. Tot seguit, veïnes i veïns de Ròtova van participar amb l’Ajuntament, fent fotografies dels seus davantals i enviant-les perquè l’Ajuntament les compartira a les seues xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter).

També es van penjar cartells informatius amb temàtica feminista per tot arreu del poble.

Per altra banda, membres d’associacions locals han protagonitzat el vídeo amb la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona de la FVMP. El muntatge del vídeo va anar a càrrec del responsable de Comunicació de l’Ajuntament.

Finalment el pròxim dia 16, també amb motiu del #8M, hi ha programada l’activitat ‘Parlem de Sexe’, un programa d’educació sexual i afectiva en línia, encarada als joves. Una activitat dintre del programa Barrejat d’Oci del Calaix Jove, dintre de l’apartat igualtat i gènere.

Articles relacionats