21.5 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’II Campus Musical Vicky Foods recapta 4.000 euros per a l’ONG Missatgers de la Pau del Padre Ángel

El segon Campus Musical Vicky Foods, que ha congregat a Vilallonga a més de 120 alumnes i alumnes amb formació musical, ha donat els diners recaptats amb les matrícules a la Fundació Missatgers de la Pau. Una col·laboració solidària de 4.000 euros que contribuirà a millorar les oportunitats d’aquelles persones més necessitades.

El lliurament del xec es va fer efectiva en el concert de clausura del campus, celebrat el divendres 29 de juliol, i va comptar amb la presència del Padre Ángel fundador de l’ONG. A més, al concert van assistir el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Ximo López; la presidenta de la Federació de Bandes de Música, Daniela González; la presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Assumpta Domínguez, i autoritats de la província de València.

El director del Campus Musical Vicky Foods, Vicent Mengual, va destacar durant el seu discurs que “les agrupacions musicals són llocs de pertinença on tots són importants. Un espai de creixement i apoderament personal i col·lectiu que permet als més joves guanyar confiança en si mateixos i enfrontar-se als reptes que es presenten en el seu camí, ajudant-los al seu torn a superar l’adversitat”.

Amb aquest campus es pretén que, aquests valors, units amb l’experiència de conéixer gent nova, crear nous vincles d’amistat i tot el que envolta a la disciplina musical lidere les noves generacions del futur. La posada de coneixements en comú, la pràctica conjunta, la millora individual en l’àmbit tècnic, la constància en la pràctica diària, la perseverança, l’esforç permanent i el lliurament màxim a l’esperit artístic i creatiu fan d’aquest Campus un referent en l’àmbit musical.

Per tot això, l’II Campus Musical és una excel·lent iniciativa que compta amb el suport incondicional de la Fundació Vicky Foods, la qual és la patrocinadora d’aquest projecte.

Del 25 al 29 de juliol, més de cent joves talents musicals han gaudit d’aquestes jornades i han assajat per al concert de comiat que es va celebrar en la plaça de la Capella, a Vilallonga. Els alumnes i alumnes de l’II Campus Musical Vicky Foods han aprés al costat d’un professorat d’alt nivell, ja que es tracta de membres de formacions musicals de la Safor o docents que treballen en conservatoris.

Una segona edició en la qual s’han tornat a superar totes les expectatives quant al nombre de participants, amb més de 120 sol·licituds i cobrint tots els instruments i les places oferides. Segons ha indicat el director de la Fundació, Jose Vicente Castell, “l’objectiu inicial d’aquesta iniciativa és unir els valors de l’amistat i disciplina musical dels joves músics”.

“Per a la Fundació és un plaer contribuir en el creixement d’una iniciativa que dona protagonisme a grans professionals del món de la música i a un potent equip docent”, assegurava el director de la Fundació Vicky FoodsJose Vicente Castell. “A més, apostem per un projecte d’ací, que naix a la nostra comarca i on reafirmem el nostre compromís amb la cultura i la nostra terra. Continuem potenciant aquest projecte musical per a potenciar valors com la cultura de l’esforç, la vida saludable, la sostenibilitat i el coneixement. Un campus musical que ja s’està consolidant”, concloïa Castell.

Finalment, el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Ximo López, va recalcar que “en un temps de grans incerteses, com el que vivim, amb una emergència climàtica ja estructural, amb una pandèmia que no acaba d’abandonar-nos, amb una nova guerra en el cor d’Europa i amb una crisi econòmica més que previsible, són especialment rellevants iniciatives com la que ens porta hui ací”.

Articles relacionats