23 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

Liduvina Gil respon a les crítiques del Partit Popular sobre la recollida d’animals: “actuen amb mala fe”

La regidora delegada de Sanitat i Salubritat, Liduvina Gil, ha respost aquest matí en roda de premsa a les crítiques realitzades des del Partit Popular sobre el contracte de servei de recollida d’animals.

En primer lloc, l’edil ha parlat de “mala fe” per part dels populars. “Hui mateix teníem una comissió i no han presentat aquesta proposta. No ho han fet perquè saben que és inviable, ja que aquest ajuntament està sotmés a un Pla d’Ajust perquè el PP ens va deixar en la ruïna”.

Gil ha recordat que la passada legislatura l’anterior regidor, Xavier Ródenas, ja va plantejar aquesta proposta però va ser descartada per inviable a causa del Pla d’Ajust.

Sobre les crítiques de deixadesa en aquest àmbit, la regidora ha negat rotundament les afirmacions dels populars. “Vam posar en marxa un dels primers contractes reservats d’aquest tipus, hem demanat un aval mínim i ara mateix estem parlant amb totes les protectores perquè participen en el nou procés contractual amb el qual volem posar fi a aquesta situació amb un negociat”.

Quant a les crítiques per no convocar el Consell Animalista, Gil ha estat clara: “El PP matava bous i ara pretén donar lliçons. Saben perfectament que el Consell Animalista s’ha de constituir després del Consell de Participació i ara mateix estem en aquest procés. Ja ens hem posat en contacte amb tots els seus integrants perquè se sumen si ho consideren necessari“En cap moment hem descuidat les nostres obligacions en aquest assumpte tan sensible. Hem fet tot el possible i actualment seguim controlant amb un tècnic municipal que vetla pel compliment del sacrifici 0” i ha afegit que “el sacrifici 0 ja funciona ara i seguirem exigint-lo cada dia“.

Articles relacionats