30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El Partit Popular de Gandia proposa la creació d’un Centre de Protecció Animal Municipal

Els populars destaquen en nota de premsa que:

• Des de la passada legislatura es porta anunciant un canvi en el servei de recollida d’animals, canvi que mai arriba.
• Portem en un any dos concursos públics que han quedat deserts i ara ens venen un negociat sense publicitat, davant la seua incapacitat de resoldre un problema que ells mateixos van crear la passada legislatura.
• Aquest Govern de Diana Morant ha demostrat el poc que li importen els animals, ja que han sigut incapaços de convocar el Consell Animalista des de l’any 2018.

També denuncien que el govern de Gandia continua amb els seus incompliments reiterats, en el tema de la recollida d’animals, per això han comparegut hui en roda de premsa el nostre Portaveu Víctor Soler i el regidor Dani Martí, per a exposar la problemàtica actual i proposar una solució al Govern de Diana Morant.

Per la seua part el Portaveu Popular Víctor Soler ha destacat l’opacitat absoluta del Govern Municipal en aquest assumpte, quan es tracta de la vida dels nostres animals i mascotes i ha manifestat: “Quan fa un temps ens preguntàvem si les coses es podien fer encara pitjor que el Sr. Ródenas, pensàvem que no, però ara veiem que sí”.

Soler ha destacat: En data de hui no sabem el nombre d’animals recollits, ni els daus en adopció i el que és pitjor, aquells que han sigut sacrificats, per tant arribats a aquest punt d’inutilitat absoluta del Govern de Diana Morant, els demanem que facen cas al Partit Popular i a la seua proposta animalista.

Per a Soler cal declarar a Gandia “Ciutat Amiga dels Animals”, i la proposta que defensem és la de la creació d’un Centre de Protecció Animal Municipal. Lluny d’exterioritzar i privatitzar el servei, Soler advoca perquè siga l’Ajuntament el que gestione de manera directa aquest servei, ja que és l’únic que garanteix el sacrifici zero, i perquè pensem que és la millor solució per a la ciutat, per a l’ajuntament i com no per als animals. I no és que ho pense el Partit Popular, sinó les diferents associacions en defensa dels animals i el col·lectiu de veterinaris.

Soler: ”El Partit Popular cedirà el seu projecte animalista al Govern, on situat en un solar municipal, que és la zona més idònia segons els tècnics de la mateixa casa, on podríem donar servei, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, som una gran ciutat i podem assumir aquesta competència, perquè es tracta d’una competència pròpia municipal i per tant compatible amb el Pla d’Ajust.

Articles relacionats