17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Liduvina Gil: ‘és un bon moment perquè Gandia compte amb un Consell de Persones Majors’

– Gandia aprova la posada en marxa de Consell de Persones Majors

– L’òrgan emetrà informes, formularà propostes i suggeriments en matèria de promoció del benestar i millora de la qualitat de vida de la gent gran

– Liduvina Gil: “La nostra intenció és que les persones grans tinguen veu a l’hora de posar en marxa activitats i mesures en els pròxims anys”

El ple municipal celebrat aquesta setmana va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics representats al consistori la constitució de Consell de Persones Majors de Gandia. Un òrgan de participació sectorial que té caràcter consultiu i d’assessorament per a l’Ajuntament de Gandia i amb un àmbit que abasta tots aquells temes relacionats amb el benestar i la qualitat de vida de la gent gran. El Consell també prestarà especial atenció a aquelles persones de majors edat o que es troben en situació de dependència física psíquica.

L’òrgan, sempre que siga procedents, emetrà informes, formularà propostes i suggeriments en matèria de promoció del benestar i millora de la qualitat de vida de la gent gran.

Ara que s’ha vist la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu, creiem que és un bon moment perquè Gandia compte amb un Consell com aquest” va declarar la regidora Liduvina Gil que ha explicat que “esperem que augmente la participació de la gent gran en la planificació de la ciutat”.

La regidora també ha informat que ja s’està treballant en un Pla Municipal per a la gent gran 2020-2022 on es definiran les línies concretes que s’han de realitzar dins de l’àmbit de la participació i s’acorden les activitats que es posen en marxa el consistori durant els pròxims anys.

Articles relacionats