15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

L’home trobat mort en un habitatge incendiat el passat 9 de febrer a Gandia va ser assassinat

– La Policia Nacional ha detingut a una persona per la seua presumpta implicació en el crim i el jutge ha acordat el seu ingrés a la presó provisional

L’home trobat mort en el seu domicili de Gandia el passat 9 de febrer, carbonitzat per un incendi en l’immoble, va ser presumptament assassinat. Els nombrosos signes de violència apreciats ja en la primera inspecció ocular en el lloc dels fets i en la posterior anàlisi en profunditat realitzat en l’autòpsia així ho acredita. Es tracta d’una mort violenta amb intenció homicida.

Les investigacions del grup d’Homicidis de la Policia Nacional de València, s’han resolt amb la detenció d’una persona. El Jutge ha acordat l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense possibilitat de fiança.

El mort, de 60 anys i que feia poc temps que estava residint en el pis incendiat al carrer Benicanena de Gandia, compta amb un ampli historial delictiu i de moment es desconeixen més detalls sobre el mòbil del crim i si hi ha més persones implicades en aquest.

A l’espera del resultat definitiu de l’autòpsia, els forenses han trobat en el cadàver diverses lesions per arma blanca, en tòrax i coll, així com diversos traumatismes al cap. Les investigacions de la Policia Nacional continuen obertes

Articles relacionats