25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Xeresa potencia la participació ciutadana en la gestió municipal

L’Ajuntament de Xeresa pretén impulsar i afavorir per tots els mitjans al seu abast la potenciació de la participació ciutadana en la gestió municipal, per això al Ple de 28 de setembre de 2022 es va acordar l’adhesió de l’Ajuntament de Xeresa a la Xarxa de Governança Participativa Municipal de la Comunitat Valenciana.

En línia amb el compromís que l’Ajuntament té en matèria de participació ciutadana, està en projecte un Reglament Orgànic de Participació Ciutadana. A través d’aquest Reglament es pretén aproximar la gestió municipal al veïnat de forma transparent i participativa, desenvolupar òrgans on els veïns puguen participar directament en els assumptes locals, potenciar les eines de comunicació amb els ciutadans, aprofitant els mitjans electrònics i les ferramentes 2.0 (la nova pàgina web, les xarxes socials, les aplicacions mòbils), i acostar la gestió municipal a peu de carrer.

Per a la redacció del Reglament en qüestió també es pretén involucrar a tota la ciutadania. És per això que s’ha creat una enquesta mitjançant la qual volem assolir aquest objectiu, obtenint les opinions i punts de vista dels nostres ciutadans per a tindre’ls en compte en tot el procediment.

L’enllaç a l’enquesta és: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZX9ks-Dd-7joLEMXe8Y3Gct2gdv0y7KbA3hTUSTGthB1wnw/viewform

Articles relacionats