18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Els menuts protagonistes del Porrat de Sant Macià de Ròtova 2023

El Porrat de Sant Macià s’ha iniciat amb el Porrat Menut amb activitats especialment adreçades a un públic infantil. La jornada la va tancar el grup Insignia i el DJ José Ripoll, que va aconseguir omplir la Carpa Jove.

L’alumnat del CRAAlfahuir-Ròtova ha arribat de bon matí a l’espai de la Vil·la Romana de la Sort de Ròtova. Els xiquets i xiquetes han tingut l’oportunitat de visitar-la, per a aprofundir en el coneixement de la vida en l’Antiga Roma, de la mà d’Alícia Vendrell. També han realitzat un taller de mosaics romans que els ha permés explorar la seua creativitat.

A la vesprada, les famílies han pogut gaudir d’una xocolatada a la Carpa Jove, en la que ha col·laborat també l’AMPA del CRAAlfahuir-Ròtova i del grup de música en valencià Marcel el Marcià, ha fet ballar a mares, pares, xiquets i xiquetes, al ritme de versions i cançons pròpies.

Insignia

Els carrers de Ròtova ja estan plens d’artesans, firaires i carpes amb les iniciatives de diferents associacions locals i comarcals. A la Plaça Major, el grup Insignia ha interpretat un repertori de cançons de pop-rock internacional i espanyol, inclosos èxits de les dècades dels 60, 70 i 80. Per tancar la jornada, la Carpa Jove ha estat plena fins entrada la nit i han sonat tota mena de cançons actuals, de la mà del conegut DJ José Ripoll.

Articles relacionats