20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

L’Hispagan UPB Gandia debuta dissabte a casa

Hispagan UPB Gandia debuta dissabte 16 de setembre a casa. Ser`¡a a les 19:30h (hora habitual de joc com a local) contra L’Alfàs-Sha Wellness Clinicen, segon partit de la Lliga Valenciana, competició organitzada per la Federació Valenciana de Bàsquet i en la qual participa Hispagan UPB Gandia. El primer partit dissabte passat es va saldar amb victòria dels gandians per 69-83 en la seua visita a Benidorm. 

Va tenir molt de mèrit aconseguir eixe avantatge final de 14 punts atès que l’equip es va posar a entrenar al complet a meitat de setmana, exactament dimecres 6 de setembre, quan van arribar Faith Pope i Jonathan Murphy. El partit es va disputar eixe mateix dissabte, per la qual cosa els jugadors que van arribar nous només van gaudir de 3 dies, dimecres inclòs, per a tenir una primera presa de contacte amb els seus companys. 
El conjunt format per jugadors canteranos als quals s’afigen els reforços nord-americans i nacionals han generat molta il·lusió i bones expectatives entre els aficionats, i aquest partit serà una primera anotació per a deixar entreveure les sensacions de l’equip de cara alretorn a la lliga LEB Plata.

Articles relacionats