El Real de Gandia posa en marxa l’Escola Municipal de Formació

L’Ajuntament del Real de Gandia ha engegat la segona edició de «L’Escola Municipal de Formació» per al curs 2017-2018, sota el lema «Educar és un art, és una cosa difícil d’explicar, però fàcil d’entendre». Es tracta d’una programació de cursos relacionats amb l’educació, la cultura, l’esport i l’oci.
L’oferta és àmplia i per a totes les edats amb diferents cursos, classes i tallers com ara valencià i anglès, informàtica, noves tecnologies, fotografia, pilates, trx, ioga, zumba, pàdel, balls de saló, dansa, club de la lectura, contacontes, cinefórum, etc.
L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha destacat que «el nostre objectiu és posar l’educació i la cultura al servei del Real perquè totes i tots puguem tenir accés a tots els cursos en igualtat de condicions. És una aposta decidida de l’equip de govern amb una important inversió municipal que, amb molt esforç i moltíssima il·lusió, fem que els veïns i veïnes del Real puguen tenir el màxim de recursos dins del municipi».
Mascarell, afirma que «seguirem invertint i ampliant en programes de formació, gràcies al bon acolliment i resposta de la gent. 
Els cursos començaran el pròxim dia 2 d’octubre i la inscripció pot realitzar-se fins al 25 de setembre en l’Ajuntament de l’el Real de Gandia.
Tota la informació es pot consultar en la pàgina web: www.elrealdegandia.es

Et Pot Interessar