21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

L’èxit d’assistència al Mediterránea Festival consolida l’aposta de la Platja Tavernes per acollir aquests tipus de festivals

  • El públic va gaudir de la millor música indie estatal amb grups com Izal, Dani Fernández, Carlos Sadness, Rayden o Fangoria
  • El regidor de Festivals, Josep Llàcer, destaca que “més de 60.000 persones han assistit este estiu als dos festivals celebrats a Tavernes, amb els quals s’ha dinamitzant la platja, el comerç valler i, especialment, l’hostaleria i restauració”
Platja de Tavernes Mediterranea Festival 1
Platja de Tavernes, Mediterránea Festival

Després de dos anys de pandèmia, la tercera edició del Mediterránea Festival va ser tot un èxit d’organització i va congregar a 30.000 assistents entre els dos dies de concerts celebrats en la zona sud de la platja Tavernes. Els i les visitants van gaudir d’un cartell de luxe amb els millors grups indie del moment a nivell estatal.

La música va fer vibrar la platja vallera, amb moments màgics com l’acomiadament d’Izal dels escenaris valencians, l’energia musical de Fangoria o l’humor d’Ojete Calor, així com les grans actuacions d’Arnau Griso, Rayden, Viva Suecia, Ciudad Jara, Veintiuno, la Casa Azul, Carlos Sadness o Dancetería.

La consellera de Cultura, Raquel Tamarit, va visitar el recinte per a gaudir de la música del Mediterránea Festival, on va voler destacar que Tavernes és ja una ciutat referent en l’organització de festivals.

El regidor de Festivals, Josep Llàcer, ha assenyalat que “el Mediterránea va ser un èxit rotund i tots els assistents van quedar molt contents per l’organització i l’alt nivell musical. En poques setmanes, vam millorar la zona de festivals i corregir els problemes d’accessibilitat i serveis gràcies al gran treball dels tècnics i operaris de l’Ajuntament, les Brigades, els cossos i forces de seguretat i el personal de neteja”.

“La valoració global que fem una vegada estimat l’impacte econòmic i turístic dels festivals és molt positiva. Més de 60.000 persones han assistit este estiu als dos festivals celebrats a Tavernes, amb els quals s’ha dinamitzat la platja, el comerç valler i, especialment, l’hostaleria i restauració”, ha finalitzat.

El Mediterránea Festival ja treballa en la quarta edició del 2023, que es celebrarà el 18 i 19 d’agost, i també ha anunciat la possibilitat d’ampliar el festival a tres dies de magnífics concerts com els que s’han viscut enguany.

Articles relacionats