11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Les Escoles de Ciclisme de la Safor van ser profetes en la seua terra

Bona collita de trofeus per als ciclistes de La Safor-Valldigna en la III edició de la reunió d’escoles de Bellreguard celebrat dissabte passat en la Ronda dels Esports.

La jornada no podia iniciar-se millor amb la disputa de la gimcana en categoria infantil on Marc Iborra seria segon i Ausiàs Puente tercer mentre que Paula Esteban acabaria com a primera dona en la huitena posició global. Amb aquest resultat els dos ciclistes de la comarca finaltzen entre els cinc primers en la challenge provincial.

Ja en el capítol de les carreres, Sergi Esteban acabaria quart mentre que en promeses de segon any, Alex Moreno venceria sobre Marc Donet mentre que Dani Sánchez acabaria cinqué, Didac Gómez sisé i Nasio Grau desé.

En la categoria de principiants nous èxits amb la victòria d’Andrea Contero en xiques mentre que Cristian Vercher acabaria segon i Alex Sánchez tercer.

En la categoria d’aleví, Irene Flores va obtindre la seua primera victòria en dones mentre que Sergi Margarit va ser cinqué i Andreu Sansaloni sisé.

Com és habitual Carla Bañuls segueix sense cedir en infantils de primer any i va véncer novament mentre que en els infantils de segon any i carrera regna d’escoles, Fernando Andrés del CC Bellreguart va aconseguir un gran èxit en pujar al podi amb la tercera plaça mentre que Marc Iborra acabaria cinqué, Javier Sánchez dècim, Jorge Flores onzé i Paula Esteban cinquena entre les xiques.

Articles relacionats